Αυτός είναι ο Ελληνας σωματοφύλακας της οικογένειας Καρντάσιαν

Στα χέρια ενός Έλληνα έχει εμπιστευτεί τη ζωή της η οικογένεια Καρντάσιαν. Ο Ντέμης Βαλκάνος, ο φύλακας-άγγελος της Κιμ και των αδερφών της, μίλησε αποκλειστικά στο Star για το πώς έφτασε από την Εύβοια , δίπλα σε μια από τις διασημότερες οικογένειες του πλανήτη.

Ο Ντέμης Βαλκάνος είχε μια επιχείρηση στην Ερέτρια. Αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φοίτησε σε αστυνομικές σχολές , έκανε επιπλέον σεμινάρια και σύντομα βρέθηκε να δουλεύει δίπλα στις Καρντάσιαν.

Ο ίδιος αποκάλυψε

και ένα περιστατικό όπου πραγματικά κινδύνευσε η ζωή του. «Βγαίνουμε από κάποιο event και είναι 450-500 ατομα. Κουνούσαν το mini van τόσο δυνατά για να τους δουν . Το αυτοκίνητο σηκώθηκε στις δυο ρόδες. Ήταν τρομακτικό η Κιμ λεει Ωχ Θεε μου. Τί θα γίνει τωρα»;

Η ζωή του ακολουθεί το πρόγραμμα των διάσημων προστατευμένων του. Αυτή την περίοδο έχει γίνει η σκιά του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον πλανήτη. Της Κένταλ Τζένερ.
«Αυτή τη στιγμή είμαι με την Κένταλ. Είναι και νεαρή, γεμάτη ζωή και όρεξη για να κάνει πράγματα, βγαίνει πολύ συχνά έξω. Η Κιμ είναι πάρα πολύ καλή, την αγαπώ πολύ. Είναι πολύ καλή μητέρα. Βάζει την οικογένειά της πάνω από όλα. Η Κόρτνει είναι πολύ καλός άνθρωπος, είναι αγαπημένη μου, η Κάιλι επιτυχημένη, η Κένταλ μου ταιριάζει.»

Η οικογένεια λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την προστασία της. Υπάρχει πάντα μια ομάδα έτοιμη που περιμένει, μέλη της αστυνομίας σε ετοιμότητα, ελικόπτερο . Οπλοφορούμε, έχουμε κρυφό αλεξίσφαιρο

Όσο για το αν ανταμείβεται καλά οικονομικά είπε: «Οικονομικά βεβαίως γιατί βάζεις πολλά στο τραπέζι και πρώτα απ'όλα βάζεις τη ζωή σου όποτε αυτό εδώ το αντιλαμβάνεται και πληρώνεται σωστά. Οι celebrities συνήθως πληρώνουν πάρα πολύ καλά για τη ζωή τους και είναι πάρα πολύ αυστηροί στην επιλογή των ανθρώπων που θα είναι δίπλα τους».

Οταν ένοπλοι λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι το 2016, ο Ντέμης Βαλκάνος βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες με τα παιδια της.

Ο Έλληνας σωματοφύλακας υπήρξε και ο φύλακας - άγγελος του ζεύγους Μπιγιονσέ και Jay- Z. «Ο Jay- Z δεν περίμενα να είναι τόσο καλός άνθρωπος. Τη Μπιγιονσέ την έχει σαν βασίλισσα

Ο Ντέμης Βαλκάνος είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Όνειρό του...να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του με τους διάσημους του πλανήτη και να επιστέψει στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα