«Αυτοκτόνησε» στη Κωνσταντινούπολη η Γιουνάιτεντ (3-3), επική ανατροπή της Αϊντχόφεν στην Ισπανία (2-3) (vids)

Δύο τρομερά ματς επιφύλασσε το… ορεκτικό της σημερινής βραδιάς στο Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμαθε από τα λάθη της και ύστερα από το κάζο στη Δανία την πάτησε και στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (3-3).

Την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν που βρισκόταν με δύο γκολ πίσω πέτυχε την επική ανατροπή και έφυγε με το τρίποντο από την Ανδαλουσία με αντίπαλο τη Σεβίλλη (2-3).

Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3

Ακόμη ένα ματς για τους «κόκκινους διαβόλους» που τα ατομικά λάθη τους πλήγωσαν. Η βραδιά για το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ ξεκίνησε ιδανικά αφού στο 11′ ο Γκαρνάτσο με άπιαστο σουτ στην κλειστή γωνία του Μουσλέρα άνοιξε το σκορ. Εφτά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Φερνάντες να πετύχει ένα απίθανο γκολ. Ο Πορτογάλος μέσος κουβάλησε την μπάλα και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα των Τούρκων γράφοντας το 0-2.

Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα από τους γηπεδούχους όπου με απευθείας εκτέλεση του Ζίεχ, ο οποίος στάθηκε τυχερός από την απόφαση του Ονάνα να κινηθεί προτού εκτελέσει, μείωσε για την ομάδα του.

Ο ρυθμός στον αγώνα ήταν αρκετά υψηλός και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ύστερα από μία ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Βάν-Μπισάκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όπου «έκοψε» για τον ΜακΤόμινεϊ στο πρώτο δοκάρι για το 1-3 στο 55′.

Οι Τούρκη αντέδρασαν γρήγορα καθώς πάλι με εκτέλεση φάουλ του Ζίεχ, ο Ονάνα έκανε απίστευτή γκάφα και ουσιαστικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του. Η Γαλατά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε άπιαστο σουτ του Ακτούρκογλου στο 71′. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες με τη Γιουνάιτεντ να έχει και δοκάρι με τον Φερνάντες στο 85′ με το σκορ να παραμένει έτσι όπως είναι.

Keywords