Mad Clip – Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα – Πληροφορίες ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Τραγική κατάληξη είχε το αυτοκινητιστικό στο οποίο ενεπλάκη ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip, καθώς ο 34χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό», σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Το

όχημά του, ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, ξέφυγε τις πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα στο σημείο και στη συνέχεια σε ένα δέντρο, όπου κόπηκε στη μέση.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι πως η κολώνα καταστράφηκε πλήρως, όπως και το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.

Στο οδόστρωμα, παράλληλα, έχουν μείνει σημάδια από τα λάστιχα του οχήματος.

Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα;

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. η οποία φέρεται να άγγιζε έως και τα 200 χλμ/ώρα.

Στο σημείο μετέβησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του τον 34χρονο μετά από δύο ώρες.

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 2, 2021


Ο τράπερ ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Βίντεο – σοκ

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του απεγκλωβισμού ανέβηκε στα social media, στο οποίο ακούγονται οι παρευρισκόμενοι να κλαίνε και να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που μόλις συνέβη.


https://tv.in.gr/uploads/20210902/091336_02_09_2021-07_10_in.gr(1).mp4Στο σημείο θαυμαστές του

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Mad Clip, θαυμαστές του συγκεντρώνονται στο σημείο του τροχαίου.

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο συμβάν, ο γνωστός τράπερ βρισκόταν στο γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη, από όπου είχε κοινοποιήσει αναρτήσεις στο Instagram.

Ανεβάζοντας στα stories του τη στιγμή που το ζευγάρι των νεόνυμφων φτάνει στη δεξίωση, ο Mad Clip ευχόταν τα καλύτερα στον συνεργάτη του και τη σύζυγό του.

Εικόνες σοκ από το τροχαίο https://tv.in.gr/uploads/20210902/072235_02_09_2021-07_07_in.gr.mp4Από τη Νέα Υόρκη στην ελληνική τραπ σκηνή

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 και άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Το όνομά του προήλθε από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty» (Λεφτά και ναρκωτικά, δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια). Με το ξεχωριστό του στυλ και την αγάπη για την μουσική, κέρδισε τους νέους και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους τράπερ της γενιάς του με πολλές επιτυχίες.

«Ο πατέρας μου full on Έλληνας, η μάνα μου παιδί μεταναστών που είχαν φύγει πριν από 50-60 χρόνια στην Αμερική. Εκεί (σ.σ. στη Νέα Υόρκη) μεγάλωσα και από πιτσιρικάς πηγαινοερχόμουν στην Ελλάδα, για να βλέπω το σόι του πατέρα μου. Κάποια στιγμή, το 1999, κάνει τη κίνηση ο πατέρας μου να μας πάρει οικογενειακώς να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Πάνω σε αυτήν τη μετακόμιση οι δικοί μου «τα σπάνε» και από 13 ετών και για πολλά χρόνια ήμουν μπαλάκι Αμερική – Ελλάδα. Δεν είχα στάνταρ βάση, δεν είχα σταθερό σπίτι, ήμουν από καναπέ σε καναπέ» δήλωνε ο Mad Clip το 2019 στη Lifo..

Όπως έλεγε «ο πατέρας μου στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ εργατικός, έβγαζε τα λεφτά του, αλλά, όταν χώρισαν, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς, ξαφνικά ήταν σαν τη μέρα με τη νύχτα. Η μάνα μου έπαθε κατάθλιψη, η αδερφή μου ήταν μικρή, 5 χρονών, κι εγώ στο πέρα-δώθε».

«Πήγαινα στον πατέρα μου, δεν τα βρίσκαμε, πήγαινα στη γιαγιά μου, μετά πήγαινα πάλι στη μάνα μου. Πήγαινα στην Αμερική, μετά γύρναγα στην Ελλάδα, ήταν ένας φαύλος κύκλος. Δεν είχα τον δεσμό της οικογένειας, δεν υπήρχε έλεγχος και τις αποφάσεις, τις έπαιρνα μόνος μου. Το μόνο που είχα σταθερό ήταν το πάθος για τη μουσική. Κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών μου ξαναβρέθηκα για κάποια χρόνια στην Αμερική».

Keywords
Τυχαία Θέματα