Luke Perry : Ποια ήταν η κρίσιμη απόφαση που πήρε η οικογένειά του

Μία πολύ δύσκολη απόφαση αναγκάστηκε να πάρει η οικογένεια του Luke Perry, γνωστού και «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, οι συγγενείς του βρέθηκαν στην πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να πάρουν την απόφαση να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη στην οποία οι γιατροί είχαν βάλει τον ηθοποιό μετά το οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Perry ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα υπό την ελπίδα ότι ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να επανέλθει κάτι το

οποίο ωστόσο φάνηκε πως δεν θα συμβεί ποτέ.

Από την στιγμή που ο 52χρονος ηθοποιός ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του, πήρε την πολύ δύσκολη απόφαση να τον αποσυνδέσει από την μηχανική υποστήριξη.

«Η οικογένεια του Luke ήλπιζε ότι μετά από 48 ώρες θα τον έβγαζε από τα μηχανήματα αλλά εκείνος δεν συνήλθε ποτέ. Ήταν συντριπτικό για την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση», σχολίασε άνθρωπος της οικογένειας.

Μετά το πέρας αυτής της δύσκολης απόφασης, όλη η οικογένεια του Perry μαζεύτηκε γύρω από το κρεβάτι του για να τον αποχαιρετήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα