Δείτε ολόκληρο το επίμαχο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον

Η προβολή του ντοκιμαντέρ του «Leaving Neverland» με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάσκον, που παρουσιάζει βασιζόμενο σε μαρτυρίες τον βασιλιά της ποπ ως παιδόφιλο, έχει ξεσηκώσει θύελλα συζητήσεων και αντιδράσεων.

Το πολυσηζητημένο ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο HBO, βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον Μάικλ Τζάκσον, στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Τζάκσον

είχε ήδη σκαρφωλώσει στον θρόνο του βασιλιά της ποπ μουσικής.

Ο σκηνοθέτης του «Leaving Neverland» Νταν Ριντ, έχει δηλώσει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον».

Πριν το «Leaving Neverland»

Πριν από λίγες ημέρες η Daily Mail δημοσίευσε ένα σοκαριστικό βίντεο με τη μαρτυρία ενός ανήλικου αγοριού, που κατηγόρησε τον Μάικλ Τζάκσον ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά το 2003.

Η καταγγελία του ο 13χρονου Γκάβιν Αρβίζο, είχε ως συνέπεια ο ο Μάικλ Τζάκσον να συλληφθεί τον Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς και να βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με κατηγορίες περί ασέλγειας εναντίον ανηλίκου. Η δίκη τότε διήρκεσε 18 μήνες με τον Μαίκλ Τζάκσον να απαλλάσσεται πλήρως των κατηγοριών.Αν και η Δικαιοσύνη απάλλαξε τον Τζάκσον από τις κατηγορίες αυτές, η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση αυτή ήταν το προσωπικό κουτί Πανδώρας του βασιλιά της ποπ. Η υπόθεση πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις με την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Living with Michael Jackson». Αν και από πολλούς τότε το «Living with Michael Jackson» χαρακτηρίστηκε σκανδαλοθηρικό, η προβολή του δεν μπόρεσε να σταματήσει τη θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε.

Παρακολουθήστε παρακάτω το επίμαχο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον και τα συμπεράσματα δικά σας:

Keywords
Τυχαία Θέματα