DS Aero Sport Lounge: H λιμουζίνα του μέλλοντος είναι ηλεκτρική και αποδίδει 680 ίππους

Η νέα δημιουργία της DS έχει μήκος 5 μέτρα, διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική και ενσωματώνει την πιο πρόσφατη εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης. Σύμφωνα με τη γαλλική φίρμα, το τετράτροχο δημιούργημά της είναι ταμένο στα μακρινά ταξίδια, χάρη στη μεγάλη αυτονομία που προσφέρει το ηλεκτροκίνητο σύνολο (κινητήρας, μπαταρία). Εκτός από τις αεροδυναμικές λεπτομέρειες του μοντέλου, τις ζάντες 23 ιντσών, το φουτουριστικό γαλλικό αυτοκίνητο πατάει στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ξεχωρίζουν οι δύο οθόνες στις άκρες του ταμπλό,

που προβάλλουν τις εικόνες των καμερών, που καλύπτουν την απουσία των εξωτερικών καθρεπτών. Επίσης, ο κάθε επιβάτης έχει το δικό του σύστημα πολυμέσων, ενώ, πλέον, όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση προβάλλονται στο παρμπρίζ με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας. Επίσης, τα πάντα ως προς τον χειρισμό δεν γίνονται μέσω των χειριστηρίων, αλλά μέσω των εντολών που μπορεί να δώσει μέσω των χειρονομιών.

Σαφώς, το σημείο που κεντρίζει τον οδηγό είναι η πλήρης ηλεκτροκίνητη λειτουργία του – που έχει υιοθετηθεί από την τεχνολογική καινοτομία E-TENSE – όπου χάρη στον ηλεκτροκινητήρα του αποδίδει 680 ίππους. Το νέο ηλεκτρικό μοτέρ εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 2,8’’. Μετά από μια πλήρη φόρτιση το γαλλικό μοντέλο εξασφαλίζει αυτονομία 650 χιλιομέτρων. Το ηλεκτρικό μοτέρ παίρνει ενέργεια από τις μπαταρίες τελευταίας γενιάς 110kWh που βρίσκονται εγκατεστημένες μέσα στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα