Celebrity Game Night : Λαμπερές παρουσίες και ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις στην πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού

Το πολυαναμενόμενο τηλεπαιχνίδι του MEGA, «Celebrity Game Night» ξεκινά και όλα δείχνουν ότι θα μας κάνει να κολλήσουμε στις οθόνες μας.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλέξανδρου.

To «Celebrity Game Night», το απόλυτο παιχνίδι της παρέας και της διασκέδασης κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη
1 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA.

Κάθε Πέμπτη βράδυ η Σμαράγδα Καρύδη «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις. Οι πρώτοι 6 celebrities είναι πανέτοιμοι να διαγωνιστούν σε αγαπημένα, αλλά και διασκεδαστικά νέα παιχνίδια. Η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλέξανδρου.

Από τα κλασικά «Popped Quiz» και το «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν, μέχρι τα ολοκαίνουργια «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κράτα το Παντελόνι» οι αγαπημένοι καλεσμένοι καλούνται να τα «δώσουν όλα».

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από αυτό το μοναδικό πάρτι, δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», ανεβάζει το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνει το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς. Η συνέχεια απολαυστική!

Δείτε το trailer:
Keywords
Τυχαία Θέματα