Audi: Με φουλ plug-in υβριδικές εκδόσεις στη Γενεύη

Στο πλούσιο σε εκθέματα Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 7 Μαρτίου, η Audi παρουσιάζει τις υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων Q5, A6, A7 Sportback και A8, με ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 40 χιλιόμετρα.

Όπως αναφέρει και η Audi αυτό είναι το επόμενο κεφάλαιο στη στρατηγική της γύρω από την ηλεκτροκίνηση και θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία μέσα στο 2019.

Το πρώτο στοιχείο αναφέρει ότι, τα νέα

plug-in υβριδικά μοντέλα θα ξεχωρίζουν από το λογότυπο “TFSI e”. Επίσης, στην αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη λειτουργία τους, για παράδειγμα, το περιβάλλον της πόλης δεν επιβαρύνεται από τις εκπομπές ρύπων.

Σε κάθε υβριδικό της μοντέλο, η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπερβαίνει τα 40 χιλιόμετρα (σε κύκλο μετρήσεων WLTP).

Όλα τα νέα plug-in υβριδικά μοντέλα της Audi χρησιμοποιούν έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού με τον ηλεκτροκινητήρα να είναι ενσωματωμένος στη μετάδοση. Μια μπαταρία ιόντων-λιθίου βρίσκεται κάτω από το χώρο αποσκευών για να προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια και το ηλεκτρικό μοτέρ να υποστηρίζει το θερμικό κατά την φάση της επιτάχυνσης. Επίσης, θα υπάρχει η λειτουργία ανάκτησης της ενέργειας.

Τα plug-in υβριδικά μοντέλα διαθέτουν τα ακόλουθα προγράμματα κίνησης: τα “EV”, “Auto” και “Hold.”

Όλες οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική οδήγηση, όπως ένας μετρητής ισχύος, η αυτονομία και η ροή ενέργειας, απεικονίζονται στο προαιρετικό ψηφιακό ταμπλό Audi virtual cockpit και στην οθόνη MMI.

Keywords
Τυχαία Θέματα