Τι είπε η Νάντια Μπουλέ για Κωστόπουλο και Μπαλατσινού

Καλά λόγια είχε να αφιερώσει η Νάντια Μπουλέ στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, τόσο για την παρουσία τους στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όσο και για τη στάση που κράτησε η δεύτερη αναφορικά με την οικειοθελή προσαγωγή του συζύγου της στις αρχές, για να ρυθμίσει οφειλές του.

“Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα ότι θα παρουσιάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωινό. Επειδή τον είχα παρακολουθήσει σε βραδινό πρόγραμμα, δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα προσαρμοζόταν στην

πρωινή ζώνη. Τελικά μου αρέσει πολύ! Προσωπικά μου αρέσει πολύ ως ζευγάρι με τη Τζένη, και έχουν αποκτήσει πολύ καλή επικοινωνία και με την ομάδα”, τόνισε η Νάντα Μπουλέ με συνέντευξή της στο τηλεοπτικό περιοδικό “TV Glam” του “Τύπου της Κυριακής”, και συνέχισε για το θέμα της πρόσφατης δικαστικής περιπέτειας του Πέτρου Κωστόπουλου.

“Φαίνεται πως η Τζένη τον στηρίζει πολύ όλα αυτά τα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, και θεωρώ ότι είναι πολύ τυχερός που την έχει. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ένα ζευγάρι να είναι μαζί στα καλά, αλλά και στα δύσκολα”, σημείωσε η Νάντια Μπουλέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα