Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Περί Εθνικής, τύχης και bet

Τις προάλλες, σε μια αποστροφή του blog μου στο kingbet.net, ανέφερα το εξής: «Sorry κιόλας αλλά αυτό το 4άρι που πληρώνει την Παρασκευή η Ρουμανία στο Καραϊσκάκη μου βγάζει τα μάτια, χειρότερα κι από το να βλέπω την Ελενα Παπαβασιλείου με μαγιό. Μόνο μια ήττα έκαναν μακριά από το Βουκουρέστι στον όμιλο, κι αυτή στην Ολλανδία (αναμενόμενη). Στη δε προηγούμενη προκριματική φάση, του Euro 2012,

έχασαν σε Βοσνία και Γαλλία. Μόνο. Τροφή για σκέψη…».

Η αλήθεια είναι ότι…

* Πήραμε 25 βαθμούς και βγήκαμε δεύτεροι όταν Ρωσία, Αγγλία και Ελβετία βγήκαν πρώτες στους ομίλους τους με λιγότερους βαθμούς.

* Ημασταν αποτελεσματικοί, έστω και με… μισό μηδέν παίρναμε τα ματς. Κανείς δεν θυμάται τι έκανες στα προκριματικά, κανείς δεν θα ασχοληθεί αν δεν είσαι στο Μουντιάλ αλλά όλοι θα θυμούνται αν μετέχεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

* Εγινε σταδιακά μια μικρή ανανέωση σε ένα ρόστερ που «χτυπήθηκε» κυρίως από την απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

* Εντός έδρας δεν έχουμε δεχθεί γκολ ακόμη.

* Ο Μήτρογλου είναι στο peak της φόρμας τους.

Και επίσης η αλήθεια είναι ότι…

* Δεν ήμασταν καλύτεροι από τους Βόσνιους και είχαμε πολύ… σούφρα στην Μπεατισλάβα με τη Σλοβακία. Πολύ όμως.

* Μας παίρνει ο ύπνος όποτε βλέπουμε την Εθνική, προσωπικά θα φτιάξω καφέ απόψε στις 21:30.

* Ο Φερνάντο Σάντος βρήκε μια φόρμουλα και δεν την έχει αλλάξει καν, ούτε την έχει τροποποιήσει: καμία έμπνευση, καμία πρωτοτυπία. Σύστημα «σταυρός» (μπείτε, παίξτε κι εγώ κάνω τον σταυρό μου).

* Η μεσαία μας γραμμή είναι πιο αργή κι από υπάλληλο του ΙΚΑ.

* Ο Μήτρογλου με την Εθνική δεν δίνει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό.

Δεν αναίρεσα το ποντάρισμά μου στο διπλό, το κράτησα με μια μικρή μίζα «επενδυμένη». Και το 0-0 δεν είναι άσχημο απόψε, κακά τα ψέματα. Αλλά εμείς δεν έχουμε φάει γκολ ακόμη στο Καραϊσκάκη (κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό) ενώ οι Ρουμάνοι σκόραραν σε όλα τα εκτός έδρας ματς πλην της συντριβής στην Ολλανδία (4-0 και… λίγα ήταν). Σκόραραν, και μάλιστα νίκησαν, ακόμη και σε ματς που δεν ήταν καλύτεροι, το 1-0 με την Τουρκία.

Ναι, συμφωνώ, πρώτο ματς σε διπλές αναμετρήσεις είναι το αποψινό, με ιδιαιτερότητες. Και οι Ρουμάνοι όμως αυτό γνωρίζουν: ότι το 0-0 δεν τους χρίζει φαβορί, αντιθέτως στο Βουκουρέστι παίζουν χειρότερα από ό,τι εκτός.

Στοιχηματικά καταλήγω, πλην του διπλού, στο goal/goal (σκοράκι 1-2; Γιατί όχι…) και σε any time σκόρερ στον Τόρζιε (έλα μωρή παιχτούρα).

Κατά τα λοιπά, είτε ο Ιμπραΐμοβιτς είτε ο Ρονάλντο θα λείψουν από το Μουντιάλ. Υπάρχουν… άσοι του 1.60 που τους κοιτάς και αναρωτιέσαι «μόνο;» (άρα προσπερνάς), υπάρχουν και άσοι του 1.60 που είναι δικαιολογημένοι και αντικατοπτρίζουν τη δυναμική του ματς: όπως της Πορτογαλίας. Για το… μισό-μηδέν θα παίξουν οι Ιβηρες ώστε να ταξιδέψουν με λιγότερο άγχος στη Στοκχόλμη ενάντια στην ποιοτική Σουηδία του «πολύ» Ιμπραΐμοβιτς, η οποία όμως αν και έβαλε 7 γκολ σε 180 λεπτά στην πανίσχυρη Γερμανία, δέχθηκε… 9, δείγμα τού πόσο αφερέγγυα είναι αμυντικά.

Στο Ισλανδία – Κροατία, οι Ισλανδοί είχαν μεγαλύτερη… ρέντα κι από εμάς στα προκριματικά ενώ οι Κροάτες άλλαξαν προπονητή φέρνοντας τον Νίκο Κόβατς από την U21 αντί του Ιγκόρ Στίματς, συσπειρώθηκαν, οργανώθηκαν, δούλεψαν πολύ ενόψει της ρεβάνς. Διπλό, και από ημίχρονο.

Στο Ουκρανία – Γαλλία δεν περνάνε απαρατήρητα δύο στοιχεία: ότι ο Ουκρανός ομοσπονδιακός Μιχάιλο Φομένκο παραμένει αήττητος (8-2-0) από τον Δεκέμβριο όταν ανέλαβε την εθνική ομάδα και ότι η Ουκρανία έχει άσχημη παράδοση σε αγώνες μπαράζ μεγάλων διοργανώσεων, μετρώντας τέσσερις αποκλεισμούς μέχρι σήμερα! Από την Κροατία το 1998, από τη Σλοβενία το 2000, από τη Γερμανία το 2002 και από την Ελλάδα το 2010, χωρίς να έχει κερδίσει σε κανένα από τα 8 συνολικά παιχνίδια μπαράζ που έχει παίξει! Το μάτι πήγε αυθόρμητα στην ισοπαλία, 0-0 ή 1-1 πιθανώς…

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα