Οι σκέψεις της Kate Middleton για… το μωρό που έρχεται

Είτε το θέλει είτε όχι, η Kate Middleton δέχεται συνέχεια προτάσεις από φίλους, για το πώς θα ονομάσει το μωρό της. Η Δούκισσα του Cambridge μίλησε χθες στην Γλασκώβη όπου βρέθηκε με τον σύζυγό της πρίγκιπα William, για την εγκυμοσύνη της.

Ανέφερε πως η μεγάλη στιγμή αναμένεται γύρω στα μέσα του

Ιουλίου «αν και τα μωρά έχουν το δικό τους πρόγραμμα», δήλωσε αστειευόμενη η Kate, η οποία φρόντιζε να καλύπτει διακριτικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το παλτό που φορούσε. Για το όνομα του μωρού δήλωσε: «Αν και έχουμε ακόμη καιρό, ήδη προσπαθούμε να καταλήξουμε στο όνομα του μωρού. Έχουμε κάποιες λίστες με υποψήφια ονόματα είτε για αγόρια, είτε για κορίτσια αλλά είναι πολύ δύσκολο ν’ αποφασίσουμε», παραδέχθηκε η Middleton και πρόσθεσε, «Δεχόμαστε όμως βοήθεια κι από φίλους που συνεχώς μας στέλνουν μηνύματα με ονόματα».

Όταν της έκανα δώρο μία μάλλινη κάπα για το μωρό μαζί με άλλα δωράκια εκείνη είπε ενθουσιασμένη «Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το φυλάξω για τη μεγάλη ημέρα. Έχω προσπαθήσει να πλέξω αλλά τα πήγα απαίσια. Μάλλον θα χρειαστώ τις συμβουλές σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα