Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μανιτάκη στη Βουλή

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Αντώνη Μανιτάκη ότι παραβιάζει το Σύνταγμα, παρότι ειδικός.

“Το σύνολο της τοποθέτησής

σας καταδεικνύει ότι έχετε απόλυτη συναίσθηση του ότι παραβιάζετε ευθέως και κατάφορα το Σύνταγμα με το νομοσχέδιο που φέρνετε ως ειδικός του Συντάγματος”, είπε η Ζωή Kωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

” Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί καταφέρατε όχι να συγχωνεύσετε αλλά να καταργήσετε ότι έχετε γράψει και αναπτύξει για τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος υπό την άλλη ιδιοτητά σας”…

Από την πλευρά του ο κ. Μανιτάκης απάντησε πως δεν πρόκειται να υπερασπιστεί την ιστορία του στην κ. Κωνσταντοπούλου:

“Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ την ιστορία και την τιμή μου απέναντι στην κυρία Κωνσταντοπούλου. Η ιστορία μου είναι γνωστή και την έχει επαινέσει και η ίδια. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω γιατί έχω μεγάλη πείρα και αρκετή γνώση”, απάντησε παίρνοντας το λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

“Σε ότι αφορά τα συνταγματικά επιχειρήματα της κυρίας Κωνσταντοπούλου μου φαίνονται εξωφρενικά σε τέτοιο σημείο που αδυνατώ να βρω αντεπιχειρήματα”, τόνισε ο κ. Μανιτάκης, ενώ κλείνοντας άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ:

“Συνταγματολογούν, πολιτικολογούν ή αερολογούν όσοι δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο να προτείνουν για αυτόν τον τόπο αυτή την αυτή κρίσιμη περίοδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα