Η Λίνα Παπαδάκη χρησιμοποιεί τον Ομπάμα ως παράδειγμα ακομπλεξάριστου ηγέτη

Ο Μπαράκ Ομπάμα κατάφερε κατά την οκταετή θητεία του στο Οβάλ Γραφείο, να αφήσει ένα διαφορετικό αποτύπωμα πλανητάρχη. Περισσότερο ανθρώπινος και οικείος, χωρίς να διστάζει να τσαλακώσει τη δημόσια εικόνα του, και διαμορφώνοντας ένα δικό του πλαίσιο προσωπικού brand, ο Αμερικανός Πρόεδρος… θα μας λείψει, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το τραγικό αδιέξοδο της επιλογής διαδόχου του ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ. Στο υπόδειγμα δημόσιας παρουσίας που καθιέρωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, αναφέρθηκε η Λίνα Παπαδάκη, διευθύντρια του

Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook, σημειώνοντας τα εξής: “Είναι ο Ομπάμα ο πιο προοδευτικός και ο πιο αριστερός πρόεδρος των ΗΠΑ; Απελευθερωμένος πια από το να αποδείξει και να αντέξει, από το μέτρο και το κόστος, δείχνει και πουλά τη γοητευτική, θερμή, πλευρά του εαυτού του. Αφού ολοκληρώνει τη θητεία του με σημαντικό έργο, αποφάσισε να γίνει το προσωπικό παράδειγμα του ακομπλεξάριστου άντρα για την αμερικανική κοινωνία. Ο Ομπάμα δεν διστάζει να εκτεθεί”.

The post Η Λίνα Παπαδάκη χρησιμοποιεί τον Ομπάμα ως παράδειγμα ακομπλεξάριστου ηγέτη appeared first on Υστερόγραφα | Η ανάλυση της Είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα