«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να μην την δω αύριο σφαγμένη» – Kαταγγελία-σοκ για ενδοοικογενειακή βία (Video)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις μίας γυναίκας για όσα υφίσταται η κόρη της από τον πρώην σύντροφο, σε ακόμη μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, στη μαρτυρία της στην τηλεόραση του Star η γυναίκα αναφέρθηκε σε σειρά απειλητικών μηνυμάτων που δέχεται η κόρη της από τον πρώην σύντροφό της.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από τη χώρα», είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που έχει δεχτεί η κοπέλα, σύμφωνα

με την μαρτυρία της μητέρας.

Όπως είπε, «την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, τη χτυπά, μπαίνει στο σπίτι της από τα παντζούρια. Έχουμε αλλάξει τρία σπίτια για να μην την βρει. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την κόρη μου με μώλωπες».

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την περασμένη Κυριακή η κόρη της επιστρέφοντας στο σπίτι το είδε να τυλίγεται στις φλόγες, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της για εμπρησμό.

«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να μην την δω αύριο σφαγμένη», είπε στην κάμερα του Star.

Τα στατιστικά στοιχεία για τις υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας δείχνουν ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους σχηματίστηκαν 5.139 δικογραφίες, δηλαδή περισσότερες από 25 δικογραφίες την ημέρα. Σε όλη τη διάρκεια του 2021, είχαν σχηματιστεί 8.776 δικογραφίες, δηλαδή 24 καταγγελίες την ημέρα.

Δείτε το βίντεο – Συγκλονίζουν τα όσα καταγγέλλει στην κάμερα του Star
Keywords
Τυχαία Θέματα