Ρόδος: 30χρονος συνελήφθη – Νεαρή κατήγγειλε ότι της… σήκωσε τη φούστα και την έβγαλε φωτογραφία

Στη σύλληψη ενός 30χρονου στην περιοχή της Λίνδου, προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της περιοχής, έπειτα από καταγγελία που έκανε νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια, ότι επιχείρησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά ενώ η ίδια βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης!

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν η τουρίστρια έφυγε σε κατάσταση μέθης από το μπαρ που διασκέδαζε και κάθισε σε παγκάκι της περιοχής στη Λίνδο. Εκεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε

στην κατάθεσή της, ο 30χρονος την πλησίασε, άρχισε να την χαϊδεύει ενώ αφού της σήκωσε τη φούστα, έβγαλε και μια φωτογραφία με το κινητό του!

Ο 30χρονος από την πλευρά του αρνείται τα πάντα, και σημειώνει ότι απλά την πλησίασε εκεί που κάθονταν και έκλαιγε και διαπίστωσε ότι πράγματι ήταν μεθυσμένη. Το μόνο που τη ρώτησε – είπε- ήταν αν χρειάζονταν βοήθεια.

Για το περιστατικό η αστυνομία ανακοίνωσε πάντως πριν από λίγο:

«Την 24-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία αλλοδαπής εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν, προσέβαλλε την τιμή και την υπόληψή της με ασελγείς χειρονομίες – ενέργειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα