Πυροβολισμοί στο Ντάλας: «Είμαι προφήτισσα και η σύζυγος του ράπερ Chris Brown», λέει η 37χρονη

Τον τρόμο σκόρπισε μια 37χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ την περασμένη Δευτέρα (25/07), όταν άνοιξε πυρ μέσα στο αεροδρόμιο “Dallas Love Field” στο Ντάλας – Η Portia Odufuwa έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές τα τελευταία χρόνια.

Ήταν λίγο πριν από τις 11 το πρωί (τοπική ώρα), όταν η 37χρονη έφθασε στο Dallas Love Field και

στη συνέχεια πήγε στις τουαλέτες, από όπου βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς την οροφή. Επικράτησε πανικός, με τους ταξιδιώτες να ουρλιάζουν και να αναζητούν καταφύγιο. Σύμφωνα με το NBC, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φώναζε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Dallas Chief of Police, Edgardo Garcia, right, and two other officers depart Dallas Love Field in Dallas, Monday, July 25, 2022. A 37-year-old woman fired several gunshots, apparently at the ceiling, inside of Dallas’ Love Field Airport on Monday before an officer shot and wounded her, authorities said. (AP Photo/Tony Gutierrez)

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο της σε έναν περαστικό και έναν αξιωματικό, οι οποίοι στη συνέχεια ανταπέδωσαν τα πυρά. Μια έρευνα αργότερα διαπίστωσε ότι η Odufuwa είχε πυροβολήσει με το όπλο της στον αστυνομικό.

Η Portia Odufuwa  AP

Ειδικότερα, ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο την πυροβόλησε τότε στο κάτω άκρο και η ίδια τέθηκε υπό κράτηση, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και από χθες είναι σε σταθερή κατάσταση. Στη διάρκεια του επεισοδίου δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός και η λειτουργία του αεροδρομίου αποκαταστάθηκε πλήρως ύστερα από λίγη ώρα.

#Texas #GregAbbott #NoLicense #OpenCarry https://t.co/JMm9QeRYPy

— JL

Keywords
Τυχαία Θέματα