Διαψεύδει τη σχέση Χρυσής Αυγής με τη σύλληψη του 22χρονου ο δικηγόρος του
Στη διάψευση της εμπλοκής της Χρυσής Αυγής με τη σύλληψη του 22χρονου στο Βόλο προχώρησε ο δικηγόρος ενός εκ των τριών συλληφθέντων, Δημήτρης Γκούβας μιλώντας στο Κουτί της Πανδώρας. Ο κ. Γκούβας είπε χαρακτηριστικά, «αποσυνδέστε τον πελάτη μου από τη Χρυσή Αυγή. Έγινε μπέρδεμα», προσθέτοντας ότι ο 22χρονος ως ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, απευθύνθηκε στο κόμμα με σκοπό να βρει δουλειά, το οποίο τον παρέπεμψε σε κάποιον που του ανέθεσε γεωργική εργασία. Πάντως, ο 22χρονος κατέθεσε στην αστυνομία ότι πρόθεση των 3 συλληφθέντων ήταν να επιτεθούν σε ένα αυτοσχέδιο τζαμί στο Βόλο. «Τελικά, το μετάνιωσαν», επεσήμανε ο κ. Γκούβας.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, στις 15 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε αυτοκίνητο που επέβαιναν 3 νεαροί, ηλικίας 26, 22 και 21 ετών, βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Και οι τρεις κατηγορούνται για παρασκευή και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται ακόμη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
Εν τω μεταξύ, σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η Χρυσή Αυγή:
«Τα δημοσιεύματα που συσχετίζουν το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα είναι ψευδή και ανυπόστατα. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός της για να αντιμετωπίσει τις συκοφαντίες αυτές, που μοναδικό σκοπό έχουν τη δυσφήμιση του πολιτικού μας αγώνα».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ο Γιακουμάτος δήλωσε ότι έχει... AIDS!
- Βρέθηκε… χαμένο ταχυδρομικό περιστέρι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
- Σουφλέ κέικ με πορτοκάλι
- Αναχωρεί για Ισραήλ ο Νίκος Βέρτης
- Απίθανες εικόνες… ξεγελούν τα μάτια! (ΦΩΤΟ)
- Omer Goldman: Στη φυλακή η νεαρή Ισραηλινή αντιρρησίας συνείδησης
- Χειροπέδες σε γιατρό που διαφήμιζε το παράνομο στοίχημα
- Τα ξεκαρδιστικά «photoshop» για τη δήλωση Τατσόπουλου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoutiPandoras
- Τελευταία Νέα KoutiPandoras
- Διαψεύδει τη σχέση Χρυσής Αυγής με τη σύλληψη του 22χρονου ο δικηγόρος του
- Διεθνείς οργανώσεις ζητούν από την Ε.Ε. να λάβει μέτρα για τη δίωξη Βαξεβάνη
- Κοντά στο deal συγχώνευσης Εθνικής-Eurobank
- Ρομπόλης: Στο 35% η πραγματική ανεργία το 2013
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για την Ελλάδα το Σάββατο
- Σιγή ιχθύος από Βενιζέλo για τους νόμους του που ευνοούν μεγαλοεπιχειρηματίες
- Μάριος Λώλος: «Έχω κινδυνέψει σε εμπόλεμες ζώνες, όμως παραλίγο να πεθάνω από μπάτσο στο Σύνταγμα»
- Μητέρα δυο ανήλικων παιδιών: «Ονομάσατε τα παιδιά μου τεκμήριο»
- Τσίπρας: «Κλωτσοσκούφι η Ελλάδα ανάμεσα στο ΔΝΤ και τη Γερμανία»
- Χάσμα απόψεων μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Γάλλοι αρχαιοκάπηλοι μπήκαν με ανιχνευτή μετάλλων μέσα στον Αρχαιολογικό χώρο της Φωκίδας!
- Χωρίς φώτα η Λεωφόρος Κύμης στο Ολυμπιακό Χωριό στο Μενίδι
- Διάσημες Εμφανίσεις Πού συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της showbiz;
- Ενόψει του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής τι είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων
- Πάτρα: Το «χρονικό» μιας αυτοκτονίας – Τα σημάδια και οι τρόποι αντίδρασης στο σημερινό αδιέξοδο
- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
- Είχε κρυμμένους τους λαθρομετανάστες στο φορτηγό