Iron Man ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη

Κάποιοι τον αποκαλούσαν Μωυσή. Άλλοι «πολιτικό τσιτάχ». Κάποιοι των παρομοίασαν με τον Τσώρτσιλ, ενώ σε μια περίπτωση τον συνέκριναν ακόμη και με τον Έλβις Πρίσλεϋ.

Μέχρι τώρα όμως όλα τα προσωνύμια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη «πατούσαν» στην πραγματικότητα, ή έστω στη θρησκεία.

Το νέο brand που προωθείται όμως, είναι πιο… υπερβατικό, αφού πρόκειται για υπερήρωα. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά ο Iron Man!!!

Όπως πολύ εύστοχα εντόπισε η Αυγή, το νέο σποτάκι που

δημιούργησαν οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού από την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για την 77η ΓΣ του ΟΗΕ, «ντύθηκε» μουσικά με την επική μουσική της ταινίας Iron Man της Marvel με τον Robert Downey Jr.

Στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αναδεικνύοντας τις ελληνικές θέσεις.

Για μια Ελλάδα δυνατή, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, με ισχυρούς συμμάχους, ενισχύοντας τους δεσμούς με την ελληνική ομογένεια. pic.twitter.com/ST6G3diTW0

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 26, 2022

Το προεκλογικής αισθητικής σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη αναδεικνύει με κάθε τρόπο το ηγετικό προφίλ του δικού μας… Iron Man, δείχνοντάς τον στο βήμα του ΟΗΕ, στις διαβάσεις πεζών (όπου έχουμε μια μίξη Iron Man και Beatles), στο πλευρό του αμερικανού προέδρου και βεβαίως με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το βίντεο ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter με το εξής σχόλιο: «Στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αναδεικνύοντας τις ελληνικές θέσεις. Για μια Ελλάδα δυνατή, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, με ισχυρούς συμμάχους, ενισχύοντας τους δεσμούς με την ελληνική ομογένεια».

Το ενδιαφέρον εδώ πάντως είναι ότι η αντιστοιχία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Iron Man δεν γίνεται για πρώτη φορά, αφού και ο γιος του σε δύο διαφορετικές περιστάσεις έχει κάνει αναρτήσεις στις οποίες αναφέρεται στον πατέρα του με το προσωνύμιο Iron Man…

Το μόνο που μένει είναι να τον δούμε και με τη στολή λοιπόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα