ΒΕΝΕΤΗΣ: Μειώνει τις τιμές σε 200 προιόντα – Δείτε τις

20:57 9/4/2013 - Πηγή: BankWars

Με αφορμή τη συμπλήρωση 65 χρόνων παρουσίας και ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της εποχής και προχωρά σε σημαντική μείωση τιμών σε 200 προϊόντα. Η μείωση, που φτάνει ως 18% και θα ισχύει μόνιμα εφεξής, εφαρμόζεται σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων που διατηρούν σταθερά και αναλλοίωτα την ποιότητα και τα υλικά τους.

Ενδεικτικά, βάσει των νέων τιμών:

Η τιμή της τούρτας σημειώνει πτώση κατά 18% (από 16,95 ευρώ/κιλό διαμορφώνεται σε 13,95 ευρώ/κιλό).

Όλα τα ροφήματα διατίθενται από 1 έως 1,50 ευρώ.

Οι έτοιμες μερίδες φρέσκου φαγητού στα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL πέφτουν στα 5,95 και 6,95 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία, σημειώνοντας μείωση μέχρι και 12%.

Η τιμή του γαλακτομπούρεκου διαμορφώνεται στα 11,95 ευρώ ανά τεμάχιο, σημειώνοντας μείωση κατά 17%.

Η τιμή του οικογενειακού τσουρεκιού διαμορφώνεται στα 5,5 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση 8% και του ατομικού τσουρεκιού στα 1,99 ευρώ σημειώνοντας μείωση 17%.

Η τιμή των κέικ με γέμιση και επικάλυψη διαμορφώνεται στα 9,95 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση από 10% ως 13% ανάλογα με το είδος.

Αντίστοιχες μειώσεις εφαρμόζονται και σε άλλα προϊόντα όπως τα κριτσίνια (μείωση 13%), τα σιροπιαστά, ο χαλβάς, τα μπισκότα, τα γλυκά κιλού, τα βουτήματα, και διάφορα προϊόντα croissanterie όπως η πίτσα και το πιροσκί. Τέλος ο ΒΕΝΕΤΗΣ λανσάρει δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, το παγωτό κιλού και τα μακαρόν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, 11,95 ευρώ το κιλό και 0,70 ευρώ ανά τεμάχιο, αντίστοιχα.

Η σημαντική αυτή επιχειρηματική κίνηση αποτελεί το επιστέγασμα μιας σειράς ενεργειών που πραγματοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια η εταιρεία με στόχο το τελικό προϊόν να γίνει πιο οικονομικό για τον καταναλωτή. Υπενθυμίζεται η πλήρης απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ στο 23% το 2011, γεγονός που διατήρησε τις τιμές του ΒΕΝΕΤΗ στα ίδια επίπεδα, αλλά και η μείωση της τιμής της φρατζόλας του χειροποίητου χωριάτικου στα 0.49 λεπτά από 0.75 λεπτά που πραγματοποιήθηκε πέρσι, κάνοντας αίσθηση και παρασύροντας την αγορά του ψωμιού σε χαμηλότερες τιμές.

Keywords