Τραμπ: Συνεργασία με το Κογκρέσο για την αλλαγή στη φορολογία, μετά την ήττα στο Obamacare

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς επέρριψε χθες την ευθύνη στο Κογκρέσο για την απόσυρση του νομοσχέδιου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας, αναγνώρισε όμως ότι ο Λευκός Οίκος θα χρειαστεί να συνεργαστεί με τους βουλευτές για να επιτευχθεί η ψήφιση της επόμενης σειράς νομοθετικών σχεδίων της κυβέρνησης του προέδρου Τραμπ.

Σε μια ομιλία του προς μια ομάδα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στο Τσάρλεστον στην Δυτική Βιρτζίνια, ο Πενς δήλωσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ

είναι έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη προτεραιότητα του: Στην απλοποίηση του φορολογικού κώδικα και στην μείωση των φορολογικών συντελεστών.

“Θα ανασκουμπωθούμε και θα κάνουμε μια γενικευμένη μείωση της φορολογίας, για τις εργαζόμενες οικογένειες, τις μικρές επιχειρήσεις και τις οικογενειακές αγροτικές επιχειρήσεις”, τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

“Σε συνεργασία με το Κογκρέσο, ο πρόεδρος Τραμπ πρόκειται να επιτύχει την ψήφιση της μεγαλύτερης μείωσης της φορολογίας μετά από την περίοδο προεδρίας του Ρόναλντ Ρίγκαν και θα δώσουμε ξανά ώθηση στην αμερικανική οικονομία”, σημείωσε.

Οι δηλώσεις Πενς ήρθαν μια μέρα μετά την πολιτική ήττα που υπέστη ο πρόεδρος Τραμπ, καθώς ζήτησε από τους Ρεπουμπλικάνους να αποσύρουν το νομοσχέδιό του για την αντικατάσταση του Obamacare.

Keywords
Τυχαία Θέματα