Το μυστικό δείπνο Μέρκελ – Προβόπουλου το 2016…

22:49 8/3/2019 - Πηγή: BankWars

Στην αποκάλυψη μιας άγνωστης συνάντησής του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο το 2016 σε ένα κλειστό δείπνο προχώρησε ο Γιώργος Προβόπουλος σε εκπομπή του τηλεοπτικούσταθμού Action 24.

Ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια των 3,5 ωρών που κράτησε το δείπνο των 5 ζευγαριών σε φιλικό σπίτι, διευκρίνισε όμως ότι ο ρόλος της γερμανίδας Καγκελάριου ήταν σημαντικός ως προς τη διάσωση της χώρας τουλάχιστον σε δύο με τρεις περιπτώσεις.

«Ζήτησε

τη γνώμη μου» ανέφερε ο Γιώργος Προβόπουλος προσθέτοντας ότι «γνώριζε τα πάντα, έδειχνε πως έχει ασχοληθεί επισταμένως με την Ελλάδα». Στο σημείο αυτό ανέφερε πως δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η τύχη της χώρας «αν δεν ήταν στο τιμόνι» υποστηρίζοντας πως η αποχώρησή της από την πολιτική σκηνή αποτελεί «αρνητική εξέλιξη».

Μάλιστα σημείωσε πως πληροφορήθηκε από τον οικοδεσπότη του δείπνου ότι η κ. Μέρκελ έβγαζε κάποια πικρία διότι οι Έλληνες την κακολογούν αν και έχει βοηθήσει σημαντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα