Oι εφημερίδες της Κυριακής 19 Απριλίου 2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν την Κυριακή, 19 Απριλίου.

Με τίτλο: “Ζητούν κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για νέες περικοπές.
Σύμφωνα με το…
ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Η κυβέρνηση λέει “όχι” και ετοιμάζει τροπολογία που θα ματαιώνει τις ήδη θεσμοθετημένες μειώσεις”. Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρει ότι “οι θεσμοί απαιτούν: Εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και στις κύριες συντάξεις – Κατάργηση όλων των ειδικών καθεστώτων συνταξιοδότησης και αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη για πλήρη σύνταξη και στα 62 για πρόωρη – Να μη δοθεί 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και να μειωθούν οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ”.

Η κρίσιμη στιγμή για το μεγάλο βήμα του κ. Τσίπρα

Ολα κρέμονται από μια κλωστή
Προειδοποήσεις από ΕΕ και ΗΠΑ ότι χωρίς συμφωνία οδεύουμε σε αδιέξοδο και στάση πληρωμών
Δραγασάκης: Και εκλογές αν…Αρθρο Σταύρου Ψυχάρη: Πάμε εκλογές;Πως θα είναι η ζωή μας με χρεοκοπία εντός ευρώΣτο κυνήγι του ΦΠΑ: Εκπτώσεις από την Εφορία για αγορές με κάρτες48 χρόνια από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου
Πώς οι συνταγματάρχες έπιασαν στον ύπνο τη Δημοκρατία

Συνέντευξη Γιοζεφίνε Βιτ: «Γιατί επιτέθηκα στον Ντράγκι»

Οπισθεν ολοταχώς: Τα πανεπιστήμια επιστρέφουν στον νόμο-πλαίσιο του 1982!

Ερωτηματικά για τον θάνατο του εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια

Συνολική συμφωνία τριετούς μεσοπρόθεσμου προγράμματος εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Keywords