Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κάνουν… Fast Forward στη νέα εποχή
Τη νέα επιχειρηματική στρατηγική Fast Forward και το σχεδιασμό του για τη νέα εποχή στο δίκτυο των πρακτορείων του, παρουσίασε ο ΟΠΑΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ) και στο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα.
Προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα ψηφιακής επικοινωνίας και συνεργασίας που διαμορφώνονται, ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε με επιτυχία τις ειδικές e-εκδηλώσεις, με την ονομασία «Customer Xperience – Η επιτυχία ξεκινά από εσένα», από τις 6 έως τις 13 Μαΐου 2021. Μάλιστα, σημειώθηκε ρεκόρ διαδικτυακών συμμετοχών, καθώς περισσότεροι από 2.500 συνεργάτες του ΟΠΑΠ συνδέθηκαν, παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στις σχετικές παρουσιάσεις.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΟΠΑΠ διεξήγαγε ψηφιακά τις ετήσιες εκδηλώσεις για τους συνεργάτες του, εγκαινιάζοντας μια νέα καινοτόμο μορφή επικοινωνίας με το δίκτυο του. Όλες οι ψηφιακές εκδηλώσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, καθώς αποτέλεσαν μια δυναμική πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου και διαδραστικής συζήτησης. Χαρακτηριστικά, οι πράκτορες του ΟΠΑΠ κατέθεσαν ψηφιακά περίπου 500 ερωτήσεις, λαμβάνοντας απαντήσεις ζωντανά από τα στελέχη της εταιρείας.
O Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Jan Karas, o Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Retail Officer Βάιος Καραντίνος και στελέχη του δικτύου συμμετείχαν στις ψηφιακές εκδηλώσεις και συζήτησαν διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν τα νέα έργα και τις εμπορικές πρωτοβουλίες της εταιρείας.
Όπως επισήμανε ο Jan Karas, οι ψηφιακές εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, ενώ η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων για την επικοινωνία με το δίκτυο των συνεργατών ταιριάζει απόλυτα με τις βασικές κατευθύνσεις της στρατηγικής Fast Forward, που αποτελείται από έξι πυλώνες και – μεταξύ άλλων – εστιάζει στην τοποθέτηση του Πελάτη στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας, την ενίσχυση του εταιρικού και των προϊοντικών Brand.
Ειδικότερα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τονίστηκε ότι προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση της ισχυρής θέσης του δικτύου και η διερεύνηση νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Ήδη τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έχουν καθιερωθεί ως τοπικοί προορισμοί διασκέδασης και βασικός στόχος παραμένει η περαιτέρω εξέλιξη τους, με αναβάθμιση των ψηφιακών τους δυνατοτήτων και της παικτικής εμπειρίας που προσφέρουν στους πελάτες.
«Η επικοινωνία με τους συνεργάτες μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Στηρίζουμε έμπρακτα το δίκτυο μας και είμαστε δίπλα του, αξιοποιώντας όλα τα μέσα που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία», τόνισε ο Οδυσσέας Χριστοφόρου.
Όπως επισημάνθηκε στους συνεργάτες, ο ΟΠΑΠ θα εξακολουθήσει να επενδύει στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων του. Ταυτόχρονα, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ανάπτυξης των καταστημάτων, ενώ θα προωθηθεί περαιτέρω η αισθητική, τεχνολογική και οπτικοακουστική αναβάθμιση τους. Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το νέο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, που είναι ήδη διαθέσιμο στα πρακτορεία, με στόχο την ενίσχυση της πιστότητας της πελατειακής τους βάσης. «Οι πρωτοβουλίες μας εστιάζουν στην ικανοποίηση του πελάτη, ώστε να εξασφαλιστούν μακροπρόθεσμα οφέλη, τόσο για τον ΟΠΑΠ, όσο και για τους συνεργάτες του», σημείωσε ο Βάιος Καραντίνος.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- «Ακαταλαβίστικα» ο λογαριασμός του ρεύματος για 9 στους 10 καταναλωτές
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 24χρονος για την ασέλγεια σε 16χρονη
- Pfizer: Ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση στη Θεσσαλονίκη
- MasterChef 5: Ποιός αποχωρεί ένα βήμα πριν την 6άδα;
- Έσβησε η φωτιά στο διυλιστήριο της ΜΟΗ
- Attica Bank: Σε διαπραγματεύσεις με την Ellington Solutions για την τιτλοποίηση "Ωμέγα"
- Όλες οι αλλαγές για το δίπλωμα οδήγησης: Θεωρητικές εξετάσεις στα 17 και χρήση κάμερας στο όχημα
- Λίβανος: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ μετά τις δηλώσεις του για τις χώρες του Κόλπου και το Ισλαμικό Κράτος
- Νέοι κανόνες για τις εξετάσεις οδήγησης: Μαθήματα από τα 17
- Erasmus+: Πάνω από 28 δισ. ευρώ η χρηματοδότηση για την περίοδο 2021-2027
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις BankWars
- ΕΕ: Ανοίγουν τα σύνορα για τους πλήρως εμβολιασμένους
- Στην Κάλυμνο εκτάκτως ο Χαρδαλιάς μαζί με λοιμωξιολόγους
- ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση κατά 0,9% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάρτιο
- ΤτΕ: Στα 9,3 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα του α΄ τετραμήνου
- Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κάνουν… Fast Forward στη νέα εποχή
- Τελευταία Νέα BankWars
- Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κάνουν… Fast Forward στη νέα εποχή
- Στην Κάλυμνο εκτάκτως ο Χαρδαλιάς μαζί με λοιμωξιολόγους
- ΤτΕ: Στα 9,3 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα του α΄ τετραμήνου
- ΕΕ: Ανοίγουν τα σύνορα για τους πλήρως εμβολιασμένους
- ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση κατά 0,9% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάρτιο
- Εμβολιασμός: Ανοίγει τον Ιούνιο η πλατφόρμα για τους 20-29 – Διαθέσιμα από αύριο όλα τα εμβόλια για τους 40-44
- Μητσοτάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα
- BofA: Αναβαθμίζει τις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία – Aνάπτυξη 3,4% φέτος και 5,7% το 2022
- ΕΚΤ: Κίνδυνος για κύμα χρεοκοπιών μετά την άρση των μέτρων στήριξης
- ΠτΔ: Η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου λειτουργεί συμβολικά και αποτρεπτικά για το μέλλον
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Όλες οι αλλαγές για το δίπλωμα οδήγησης: Θεωρητικές εξετάσεις στα 17 και χρήση κάμερας στο όχημα
- GNTM 4: Επιστρέφει ανανεωμένο στο STAR – Η επίσημη ανακοίνωση
- ΕΕ: Ετοιμάζει σχέδιο για τη δικαιότερη διανομή των εμβολίων
- Delphi Economic Forum - AMGEN: Στο επίκεντρο της συζήτησης η φαρμακευτική οικονομία
- ΕΚΤ για Bitcoin: Ιστορική... φούσκα - Επισκιάζει και την «μανία της τουλίπας» του 17ου αι.
- Pfizer: Ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση στη Θεσσαλονίκη
- ΕΛΑΣ: Τα στοιχεία και φωτογραφίες κατηγορούμενου για επιθέσεις σε ανήλικη και τρεις γυναίκες στη Βούλα
- Δίπλωμα οδήγησης: Θεωρητικές εξετάσεις από τα 17 και χρήση κάμερας- Όλες οι αλλαγές
- «Ισχυρή» δύναμη στο Αφγανιστάν το Ισλαμικό Κράτος, λέει ο Αμερικανός επιτετραμμένος
- Κορωνοϊός- Ιρλανδία: Στόχος η 1 δόση εμβολίου τουλάχιστον στο 80% του πληθυσμού έως τα τέλη Ιουνίου