Συνάντηση Σαμαρά – Μπαρόζο στις Βρυξέλλες – Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας ο πρωθυπουργός

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα έχει συνάντηση το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jose Manuel Barroso.

Ο κ.Σαμαράς, παρουσία του κ.Barroso θα εμφανιστεί στο Κολέγιο των Επιτρόπων όπου και θα παρουσιάσει τις τέσσερις βασικές προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας για το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Οι προτεραιότητες αυτές είναι η ανάπτυξη, η συνοχή, η τραπεζική ενοποίηση και οι πολιτικές για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Παράλληλα ο κ.Σαμαράς πρόκειται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες της Ελλάδας να εξέλθει της οικονομικής κρίσης.

Επίσης, οι Επίτροποι Οικονομίας Όλι Ρεν, Απασχόλησης Λάσλο ‘Αντορ, Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν, Τραπεζών Μισέλ Μπαρνιέ, Ανταγωνισμού Χοακίμ Αλμούνια, Μετανάστευσης Σεσίλια Μάλμστρομ, Θαλασσίων Υποθέσεων Μαρία Δαμανάκη, θα έχουν συναντήσεις με τους Έλληνες ομολόγους τους.

Original article: Συνάντηση Σαμαρά – Μπαρόζο στις Βρυξέλλες – Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας ο πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα