Στις 9 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 θα καθήσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η δίκη τής προσωρινά κρατούμενης μητέρας των τριών κοριτσιών, τα οποία κατά τις δικαστικές Αρχές δολοφονήθηκαν από τα δικά της χέρια, προσδιορίστηκε να αρχίσει αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώτου παιδιού της, το οποίο πέθανε τον Ιανουάριο του 2022 από ισχυρή

δόση κεταμίνης.

Στο κατηγορητήριο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας περιγράφονται στιγμή προς στιγμή όσα πέρασε το κοριτσάκι, τόσο όταν κινδύνεψε να πεθάνει με υπαιτιότητα της μητέρας του, περίπου έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της όσο και όταν τελικά υπέκυψε από τη θανατηφόρα δόση της ουσίας που φέρεται ότι της χορήγησε μέσα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή η 34χρονη θα απολογηθεί στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της και αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα