Σούπερ καλοκαίρι για την Ελλάδα το 2019 – Εκτιμήσεις Γερμανών και Κουντουρά στην WTM

«Greece is a best choice» (Η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή). Με την φράση αυτή η Υπουργός τουρισμού ολοκλήρωσε την ομιλία της στο περιθώριο της πρώτης μέρας της Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού στο Λονδίνο που αφορά την σεζόν 2019.

Η ίδια αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η χώρα μας και εξέφρασε την πεποίθηση και την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα δει και την επόμενη χρονιά

καλά νούμερα στις αφίξεις.

«Το 2019 θα είναι το έτος της Ελλάδας», εκτιμά η DER Touristik, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδίων στις γερμανόφωνες χώρες.

Ο επικεφαλής για την Ευρώπη της DER Touristik Ρενέ Χέρτζοκ αναφέρει ότι το 2019 «θα είναι το έτος της Ελλάδας» χάρη «στη σωστή σχέση ποιότητας- τιμής» που έχει η χώρα μεταξύ των καλοκαιρινών προορισμών.

«Η ατμόσφαιρα είναι σταθερή και θετική», επισημαίνει ο Χέρτζοκ, ο οποίος αναμένει ένα «σούπερ καλοκαίρι 2019», καθώς η DER Touristik έχει ήδη ξεκινήσει τις κρατήσεις, έχοντας στη φαρέτρα της νέα πολυτελή ξενοδοχεία και πολύ καλές τιμές.

Οι τοπ προορισμοί για το καλοκαίρι, εκτός της Ελλάδας, είναι, σύμφωνα με τον Χέρτζοκ και τα στοιχεία που μεταδίδει το ΑΠΕ, η Τυνησία και η Αίγυπτος, ενώ για πιο μακρινά ταξίδια η εταιρεία προτείνει, χάρη στις μειωμένες τιμές τους, τη Νότια Αφρική και τη Ναμπίμπια, αλλά και τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα