Σεμινάριο για τις εναλλακτικές μορφές φορολόγησης φυσικών προσώπων

To Σεμινάριο αυτό έχει ως βασικό στόχο να εξετάσει τις εναλλακτικές μορφές φορολόγησης φυσικών προσώπων που μεταφέρουν τη φορολογική κατοικία τους στην Ελλάδα με βάση πρόσφατες παρεμβάσεις στη φορολογική νομοθεσία αλλά και τον εντελώς νέο θεσμό των εταιριών ειδικού σκοπού διαχείρισης οικογενειακής περιουσίας (family offices).

Εισηγητρία του σεμιναρίου είναι η κ. Ασπασία Μάλλιου δικηγόρος, ΜΔΕ και οικονομολόγος.  Η κ. Μάλλιου Ασχολείται πλέον των τριάντα ετών με τη φορολογική δικηγορία και αρθρογραφία.

Παράλληλα εκδίδει το δεκαπενθήμερο φορολογικό περιοδικό «Δελτίο Φορολογικής Νομοθεσίας» (www.dfn.gr). Διατελεί επί πολλά χρόνια γενικός γραμματέας του επιστημονικού σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών», είναι ταμίας του ελληνικού παραρτήματος της φορολογικής ένωσης «International Fiscal Association» και μέλος της Φορολογικής Επιτροπής του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου.

Μέσα από την ανάλυση των οικείων άρθρων του ΚΦΕ αναδεικνύονται με τρόπο εύχρηστο και πρακτικό τα φορολογικά κίνητρα και οι ευκαιρίες που παρέχει το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο σε αυτούς που θα ήθελαν να εγκατασταθούν, να επενδύσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα, αποτελώντας κατ’ αυτό τον τρόπο ένα πρακτικό οδηγό για πολλούς επαγγελματίες.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους που ασχολούνται με το φορολογικό δίκαιο, σε λογιστές, φοροτεχνικούς, οικονομικούς συμβούλους και σε όποιον διατηρεί επαφές με ιδιώτες που επιθυμούν να εγκατασταθούν, επενδύσουν και εργαστούν στην Ελλάδα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 110,00 €.

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΕΤΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα – ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, με 6 άτοκες δόσεις

Παρέχονται επίσης:

Συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 8 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

On Demand

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αξιοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συνεργάζεται με τις καλύτερες εκπαιδευτικές πλατφόρμες (LMS) του κόσμου. Mέσω Βιντεοσκοπημένης λήψης (οn demand) ποιότητας High Definition (HD), η οποία περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα όπως βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διενέργεια του προγράμματος, τις διαφάνειες και λοιπές σημειώσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του και το έντυπο υλικό που διανεμήθηκε στους διά ζώσης συμμετέχοντες.

Κάθε εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα πολλαπλής παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει επιλέξει μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας edu.nb.org.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πλατφόρμας έχουν επιπλέον δωρεάν πρόσβαση μέσω αυτής σε πληθώρα επιστημονικών ημερίδων & εκδηλώσεων που προσφέρει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Live Streaming

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και τείνει να κυριαρχήσει στον χώρο της εκπαίδευσης και της διά βίου μάθησης, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία εξέλιξης γνώσεων και δεξιοτήτων στον χρόνο και με τον ρυθμό που ο καθένας επιλέγει.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ παρέχει στους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα μία απολαυστική εμπειρία ζωντανής παρακολούθησης των μαθημάτων και αμεσότητας με τον διδάσκοντα εισηγητή, απολαμβάνοντας έτσι μοναδική ποιότητα ήχου και εικόνας (high definition) με μοναδική προϋπόθεση τη χρήση Η/Υ ή laptop και τη σύνδεσή του με μια απλή γραμμή ADSL.

Απευθείας σύνδεση του εκπαιδευόμενου μέσω Internet από τον χώρο τουΔυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τον εκπαιδευόμενο γραπτά ή προφορικάΤαυτόχρονη λήψη απάντησης από τον εισηγητή, σαν να είναι ο εκπαιδευόμενος φυσικά παρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα