Ποιοι φοβούνται τον Γιάννη Στουρνάρα – Καθόλου τυχαίες οι επιθέσεις κατά του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας

upd: Γιατί ξαφνικά καλοκαιριάτικα θυμήθηκαν όλοι τον Στουρνάρα; Γιατί κάθε δύο μέρες μία εφημερίδα ή ένα portal ασχολούνται με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και αποκαλύπτουν ευφάνταστα σενάρια; Ποιοι θέλουν να μπλέξουν το Γιάννη Στουρνάρα σε θεωρίες συνωμοσιών και να του αποδώσουν φιλοδοξίες που δεν έχει;

Προφανώς η κυβέρνηση δεν βλέπει με καλό μάτι την απόφαση του Στουρνάρα

να μην αφήνει αναπάντητους τους υπαινιγμούς για το ρόλο της Τράπεζας της Ελλάδας στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Ο Στουρνάρας γνωρίζει για την περίοδο αυτήν πολλά που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμούσαν να ξεχάσουν.

Όμως, η βασική αιτία του πολέμου φθοράς κατά του Στουρνάρα είναι άλλη. Αυτόν τον καιρό κρίνεται το μέλλον των διοικήσεων των τραπεζών και μαζί με αυτό και η μοίρα όσων ωφελήθηκαν από το σύστημα των τραπεζών τα τελευταία χρόνια.

Οι νέες διοικήσεις θα οδηγήσουν σε ραγδαίες εξελίξεις και ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό χάρτη και κάποιοι δίνουν μάχη οπισθοφυλακής για να τις αποτρέψουν. Ακόμη πιο σημαντικό, τραπεζικά στελέχη που διαχειρίσθηκαν τις ελληνικές τράπεζες τον τελευταίο καιρό τρέμουν τις θα φέρουν οι αλλαγές.

Κορυφή του παγόβουνου, η Τράπεζα Αττικής. Αφού η κυβέρνηση δεν κατάφερε να διασώσει την παλαιά διοίκηση, αγωνίζεται να ελέγξει την καινούργια. Στην Τράπεζα της Ελλάδας, φημολογείται, οτι υπάρχει ογκωδέστατος φάκελος με πεπραγμένα του παρελθόντος….

bankieris

Keywords
Τυχαία Θέματα