Πήρε ευρωπαϊκή επιδότηση 8,5 εκ. ευρώ για την εταιρεία και αγόρασε πολυτελές σκάφος!

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης προχωρούν σε έρευνα για όλες τις επιδοτήσεις των εταιρειών μετά το 2004 σε 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ σε ολόκληρη τη χώρα.

Οπως αναφέρει και tovima σε μία περίπτωση, εταιρεία που εξασφάλισε επιδότηση 8,5 εκατομμυρίων ευρώ για ανάπτυξη, προχώρησε στην αγορά πολυτελούς σκάφους του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Νωρίτερα

το BankWars μετέδιδε:

Έρευνα σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις εταιρίες που εισέπραξαν επιδοτήσεις, προνομιακή χρηματοδότηση ή συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα από το Υπουργείο Ανάπτυξης ξεκινά μετά από παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων, Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη.

Τα φαινόμενα διασπάθισης του δημοσίου ή ευρωπαϊκού χρήματος από εταιρίες – φαντάσματα ή υφιστάμενες εταιρίες για σχέδια επενδυτικού ή αναπτυξιακού χαρακτήρα τα οποία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν κινητοποίησαν τους εισαγγελείς οι οποίοι σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης θα ελέγξουν τα πεπραγμένα της τελευταίας δεκαετίας, από το 2004 και μετά.

Η έρευνα κάθε μιας περιφερειακής διεύθυνσης θα διενεργηθεί από το ΣΔΟΕ και θα ξεκινήσει από τις εταιρίες που εισέπραξαν τα υψηλότερα ποσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα