ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Υποδοχή ηρώων για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Περίπου πέντε λεπτά πριν από τις 19:00 το αεροπλάνο που μετέφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης, παίκτες του Ολυμπιακού από το Λονδίνο στην Αθήνα, πάτησε Ελλάδα με χιλιάδες φίλων των Ερυθρολεύκων να περιμένουν για να αποθεώσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την… είδηση της προσγείωσης μετέδωσε πρώτος ο σέντερ των Ερυθρολεύκων Κάιλ Χάινς, ο οποίος έγραψε

στο twitter: «Μόλις προσγειωθήκαμε στην Αθήνα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μας με τους οπαδούς μας».

Tο πούλμαν έκανε μια… στάση ανάμεσα στον κόσμο, με τους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ανεβαίνουν στον ουρανό του μαζί με τους παίκτες της ομάδας και την κούπα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

«Είναι τρελός ο πρόεδρος» άκουσαν οι ισχυροί άνδρες της ομάδας, ενώ o Πέρο Άντιτς άναψε ένα καπνογόνο και έβαλε… φωτιά στους οπαδούς, ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε το… «όλε, όλε» μαζί τους κρατόντας το τρόπαιο, ενώ την αποθέωση γνώρισαν ο Κάιλ Χάινς που κρατούσε μια σημαία της ομάδας και ο Βασίλης Σπανούλης που άκουσε το όνομά του ρυθμικά όπως και την απαίτηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έπειτα από περίπου 45 λεπτά το πούλμαν της αποστολής… ξεμπλόκαρε από τον κόσμο και συνοδεία των οπαδών κινείται προς το ΣΕΦ όπου περιμένουν ήδη χιλιάδες κόσμου για την 2η αποθέωση!

Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα