Ολυμπιακός – Μπεσίκτας 1-1 – Θα…τα ξαναπούν στην Πόλη (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Καμπιάσο στο 36′ απέναντι στην Μπεσίκτας, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Στο 53′ ο Αμπουμπακάρ ισοφάρισε μετά από λάθος του Λεάλι και με το τελικό 1-1 στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Europa League, η τουρκική ομάδα απέκτησε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

Στο 36′ ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε δεξιά και ο Αργεντινός όρμησε προς την περιοχή. Ο Ιρανός του

έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπιάσο, όπως ήρθε από πίσω, με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 52′ ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, με την κεφαλιά του Μποτία να φεύγει δίπλα από το δοκάρι και στο 53′ ήρθε η ισοφάριση, με τον Λεάλι -αντί να διώξει- να στέλνει την μπάλα στον Αμπουμπακάρ κι αυτός με σουτ να τη στέλνει στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουαρέσμα βρέθηκε απέναντι από τον Ιταλό τερματοφύλακα, αυτός απέκρουσε αρχικά, ο Μπάμπελ πλάσαρε και ο Ρέτσος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Σισοκό, Μποτία (64′ Ντα Κόστα), Ρέτσος, Καμπιάσο (70′ Μάρτινς), Ρομαό, Μανθάτης, Ελιουνούσι, Φορτούνης (73′ Μάριν), Ανσαριφάρντ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενιόλ Γιουνές): Φάμπρι, Μαρτσέλο, Γκιονούλ, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Αρσλάν (46′ Οζιακούπ), Ταλίσκα (92′ Ίνλερ), Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Αμπουμπακάρ (82′ Τοσούν).

Keywords
Τυχαία Θέματα