Οι κορυφαίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βραβεύονται στη Nova!

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 20:30 ζωντανά στο στούντιο της Nova στην Κάντζα η απονομή του «Επάθλου Novasports Super League 2017-2018» – Βάσει ανοικτής ψηφοφορίας στο Novasports.gr η ανάδειξη του MVP, του καλύτερου

προπονητή και του Best Goal

Οι καλύτεροι του ελληνικού ποδοσφαίρου για 9η συνεχόμενη χρονιά βραβεύονται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports1HD, τη βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2017-2018 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, που θα παρουσιάσουν οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα.

Η απονομή των βραβείων του «Επάθλου Novasports Super League 2017-2018», θα προβληθεί και μέσω της υπηρεσίας Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους). Σε επανάληψη θα μεταδοθεί την Τρίτη 15 Μαΐου στις 19:00 από το Novasports2HD.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής θα βραβευτούν ο Πολυτιμότερος Παίκτης (MVP), o Καλύτερος Προπονητής, και το Καλύτερο Γκολ (Best Goal), που προκύπτουν βάσει ανοικτής ψηφοφορίας μέσα από το www.novasports.gr/epathlo η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στις 12.00 μ.μ.

Θα βραβευτούν επίσης ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Για τις κατηγορίες καλύτερη ασίστ, καλύτερη απόκρουση, κορυφαία δήλωση της χρονιάς, καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (rookie), καθώς και για το fair play της χρονιάς, συστήθηκε ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από τρεις προπονητές. Πρόκειται για τους Γιάννη Πετράκη, Σάββα Παντελίδη και Μιχάλη Γρηγορίου οι οποίοι αποφάσισαν έχοντας εξετάσει τις υποψηφιότητες που έχουν προκύψει από την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής.

Ο θεσμός «Έπαθλο Novasports Superleague», διοργανώνεται προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μοναδικός σκοπός είναι η απονομή τιμητικών βραβείων στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Super League, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.



Keywords
Τυχαία Θέματα