Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε πάλι περήφανη την Ελλάδα

Ο Έλληνας υπερ-πρωταθλητής της γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μια φορά ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και κατέκτησε στη Γλασκώβη το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ο Πετρούνιας αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, δεν έκανε την προετοιμασία του όπως θα ήθελε, αλλά με την πρωτιά του επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος γυμναστής στους κρίκους.

Μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο Έλληνας αθλητής ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει στη νέα,

μεγάλη διάκριση.

«Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου και το ιατρικό team που φτάσαμε εδω παρα τα προβλήματα…», γράφει και αφιερώνει το χρυσό στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» παραμένει αήττητος όλες τις διοργανώσεις εδώ και δυόμισι χρόνια! Μετά τον Απρίλιο του 2016 και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο, έχει κατακτήσει μόνο χρυσά μετάλλια, μετρώντας «8 στα 8» στις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετείχε.

Το ίδιο εντυπωσιακό είναι πως παραμένει ακριβώς δύο χρόνια χωρίς να έχει ηττηθεί ούτε σε προκριματικό των κρίκων! Από τις 7 Αυγούστου 2016, όταν πέρασε ως 2ος από τον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων, κάθε παρουσία του Πετρούνια ισοδυναμεί με πρωτιά σε κάθε διοργάνωση, είτε προκριματικός είτε τελικός, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τη νέα μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού συνεχάρη όλος ο πολιτικός κόσμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα