Ο κ.Πετρόπουλος επέλεξε να γελάει μαζί του το Πανελλήνιο! – “Μου ζητούν να πληρώνουν παραπάνω εισφορές!”

21:51 9/2/2017 - Πηγή: BankWars

Ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον πολυχώρο Μελίνα Μερκούρη, στο Θησείο, είπε μεταξύ άλλων ότι “κάποιος μού έκανε παράπονα για τις μειωμένες εισφορές, επειδή θα λάβει μειωμένη σύνταξη…Είναι πολλοί αυτοί που τού ζητούν να υπάρχει η δυνατότητα να καταβάλλουν παραπάνω εισφορές… Αυτή είναι μια πραγματικότητα” υποστήριξε ο κ. Πετρόπουλος.

Ας

σημειωθεί ότι απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΣΥ Εύης Χριστοφιλοπούλου είχε επαναλάβει πως “επειδή συνηθίζω να περπατάω στο δρόμο οι έμποροι χθες με έπιαναν από τα καταστήματα και μου έλεγαν: ‘Σωθήκαμε! Επιτέλους θα πληρώνουμε εισφορές γιατί μας ζητούσαν να καταβάλλουμε 700 και 800 ευρώ και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε”.

Λίγο πριν από την έναρξη της ομιλίας του υφυπουργού ομάδα περίπου 25 νεαρών χαμηλόμισθων και ανέργων της «Γενιάς των 400 ευρώ» προσέγγισε το χώρο μοίρασε φυλλάδια και φώναξε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας. Κάποια στιγμή, μάλιστα, επιχείρησαν να μπουν στον πολυχώρο, αλλά δεν τους επετράπη.

ΥΓ: Ο κ.Πετρόπουλος, γιατί με τις ατάκες αυτές αδικεί τόσο τον εαυτό του; Είναι διαπρεπής νομικός και φτάνει στο σημείο να γελάει μαζί του το Πανελλήνιο…

Keywords
Τυχαία Θέματα