Ο Κ.Καραμανλής πετάει έξω τον Καμμένο από το “κάδρο” – Δηλώσεις για Μειμαράκη, Π.Παυλόπουλο

21:39 8/3/2017 - Πηγή: BankWars

Εκτός Καραμανλικού κάδρου βγάζει τον υπουργό Καμμένο ο βουλευτής Σερρών και εξάδελφος του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα “Παραπολιτικά fm”.

“Βλέπω τώρα τελευταία διάφορους εκτός ΝΔ να παριστάνουν τους αυτόκλητους υπερασπιστές του Καραμανλισμού και οι περισσότεροι το κάνουν απλά για να αλιεύσουν ψήφους…Ο κ. Καμμένος λυπάμαι που το λέω είναι “Καραμανλικός ευκαιρίας”, είναι Καραμανλικός

a la cart.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό συμφέρον χωρίς μεγάλα λόγια και χωρίς λαϊκισμούς. Αν κάτι σημαίνει να πιστεύεις στις αρχές αυτές σημαίνει να πιστεύεις στη δωρικότητα, στη μετριότητα και στη σοβαρότητα πολύ λυπάμαι αλλά ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις αρχές. Και με τον κ. Τσίπρα και με τον Καραμανλή δεν γίνεται! Δεν μπορούμε να είμαστε εκτός ΝΔ, δεν μπορεί να ανεβαίνουμε στις καλένδες της τρέλας και μετά να λέμε ότι είμαστε υποστηρικτές του Καραμανλισμού, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Για τον Βαγγ.Μειμαράκη

Παράλληλα, ο βουλευτής Σερρών κράτησε αποστάσεις από τις τελευταίες αναφορές του πρώην πρόεδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

“Ο κ. Μεϊμαράκης αποτελεί κεφάλαιο για την παράταξη της ΝΔ όλοι όμως στη ΝΔ πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε τόσο σοβαρές καταστάσεις οφείλουμε να τηρούμε σοβαρή στάση. Να ζυγίζουμε την κάθε λέξη μας και να μετράμε καλά και τις αποφάσεις και τις πράξεις μας….Η ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Μεϊμαράκη ψήφισε το 2015 για να μην εκτροχιαστεί και βγει η Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκών θεσμών. Ο κ. Μεϊμαράκης δεν ψήφισε τους όρους της διαπραγμάτευσης, δεν μας κάλεσε ποτέ η κυβέρνηση να πάμε να διαπραγματευτούμε. Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα ψηφίσαμε τη στιγμή εκείνη την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και ο κ. Τσίπρας έκανε δύο χρόνια από τότε για να κλείσει μια αξιολόγηση”

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ

Στο δημοψήφισμα ο Καραμανλής πήρε θέση ξεκάθαρη… όταν ο Κ. Καραμανλής έπρεπε να πει κάτι το είπε. Θυμάστε τη φράση του Κων/νου Καραμανλή «όταν όλοι οι άλλοι μιλούν κάποιοι πρέπει να σιωπούν». Οι παρεμβάσεις ενός πρώην πρωθυπουργού, όχι μόνο του Κ. Καραμανλή οποιουδήποτε πρώην πρωθυπουργού, πρέπει να είναι μετρημένες και πολύ σοβαρές. Ο κόσμος δεν θέλει τους πρώην πρωθυπουργούς να βγαίνουν κάθε πέντε λεπτά και να σχολιάζουν την επικαιρότητα. Δεν νομίζω ότι βοηθάει όταν πολιτικοί που διαδραμάτισαν κάποιο σημαντικό ρόλο να βγαίνουν καθημερινά και να σχολιάζουν τα πάντα επί παντός επιστητού.

ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η επιλογή του προέδρου της Δημοκρατίας στη μεταπολίτευση, και ο κ. Καραμανλής είχε προτείνει τον κ. Παπούλια και ο Αν. Παπανδρέου είχε προτείνει τον Κ. Στεφανόπουλο είναι λοιπόν φυσικό για να δημιουργείται μια συναίνεση στην εκλογή του προέδρου το κυβερνών κόμμα να προτείνει πολιτικά πρόσωπα από τον άλλο χώρο. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η υστερία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επειδή έγινε ο Πρ. Παυλόπουλος πρόεδρος της Δημοκρατίας ξαφνικά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια αγαστή υπόγεια συνεννόηση με τον πρώην πρωθυπουργό και με την κυβέρνηση αυτή! Αυτά είναι υπερβολές και έχω την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα