Ο …κάτοχος των επιστολών του Ιησού σε παραλήρημα στην Πτολεμαΐδα

Ο …κάτοχος των επιστολών του Ιησού και Πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση Κ.Βελόπουλος μιλώντας σε οπαδούς του στην Πτολεμαίδα ευχήθηκε να είναι αυτοδύναμος ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός πόσο επικίνδυνα ανόητος αλλά και ανίκανος είναι»! Παράλληλα, αναφερόμενος στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων,φαίνεται πως …ετοιμάζεται να μπει με…άλογο στην Πόλη, δηλώνοντας ότι «εάν είμαστε σοβαρό κράτος τώρα θα είμαστε σε πόλεμο”!

Δήλωσε ότι οι Τούρκοι «έστησαν παράνομα γεωτρύπανο

στην Κύπρο και κάνουν γεώτρηση» συμπληρώνοντας πως «εάν είμαστε σοβαρό κράτος τώρα θα είμαστε σε πόλεμο».

Χαρακτήρισε ως ύβρι για τη Δημοκρατία να λένε ορισμένοι από την ΝΔ ότι η ψήφος στην Ελληνική λύση «είναι μια χαμένη ψήφος».

Τόνισε ότι «εάν ο κ. Μητσοτάκης είναι ανίκανος να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει την χώρα, τότε έχει πρόβλημα ο ίδιος και όχι εμείς».

Προέβλεψε ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, είτε με έξι κόμματα είτε με επτακομματική Βουλή

Στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ότι «δεν υπάρχει όνομα βόρεια ή νότια Μακεδονία. Το όνομα Μακεδονία είναι ελληνικό και είναι Ελλάδα». Μίλησε για εκχώρηση του ονόματος από μια κυβέρνηση του 33% και προειδοποίησε ότι εάν ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να κυβερνήσει για να ισχυριστεί μετά ότι «το κράτος έχει συνέχεια σε ότι αφορά την τήρηση των συμφωνηθέντων, η Ελληνική Λύση θα είναι παρούσα για να τα αποτρέψει όλα αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα