Νέο κέντρο προσωποποίησης τραπεζικών καρτών στις ΗΠΑ από την Austriacard

Η AUSTRIACARD, πάντα πιστή στο στόχο της για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας στον τραπεζικό κλάδο, στο πλαίσιο της γεωγραφικής επέκτασης της δραστηριότητας της, είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα του νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Προσωποποίησης (Personalization center) έξυπνων καρτών πληρωμών στο Eatontown, New Jersey, μέσω της 100% θυγατρικής της TAG Systems, σε συνεργασία με την Protec Secure Card.
Η επιτυχημένη υλοποίηση

αυτής της επένδυσης, αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να υλοποιεί τη στρατηγική της, παρέχοντας στους πελάτες της λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η TAG Systems, θυγατρική της AUSTRIACARD, είναι ένας αναγνωρισμένος πάροχος καρτών πληρωμών και υπηρεσιών προσωποποίησης στον χρηματοοικονομικό τομέα, τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις challenger τράπεζες, στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας με επιτυχία σε διεθνές επίπεδο, τόσο τους υφιστάμενους όσο και τους νέους πελάτες της.
Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως κάρτες επαφής, ανέπαφες  κάρτες, μεταλλικές κάρτες και wearables, σε συνδυασμό με ευρύ φάσμα τεχνολογιών προσωποποίησης δεδομένων, το νέο Κέντρο Προσωποποίησης στις ΗΠΑ είναι ένα πρόσθετο βήμα στην πορεία ανάπτυξης της AUSTRIACARD, όχι μόνο  για την εξυπηρέτηση των challenger τραπεζών, αλλά και των παραδοσιακών τραπεζών στην αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά, με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τραπεζικό τομέα.
Το νέο Κέντρο Προσωποποίησης έχει λάβει ήδη όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να είναι εγκεκριμένος προμηθευτής VISA και MASTERCARD για την παροχή υπηρεσιών  προσωποποίησης καρτών.
Η πιστοποίηση από αυτούς τους οργανισμούς διασφαλίζει ένα από τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ασφάλειας δεδομένων στη βιομηχανία έξυπνων καρτών και αυτός ο βαθμός ασφάλειας είναι εγγυημένος σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.
“Ο τραπεζικός κλάδος αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία παραγωγής και προσωποποίησης έξυπνων καρτών είναι απαραίτητη για την επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας, καθώς και για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληρωμών που καλύπτουν τις ανάγκες του χρηματοοικονομικού τομέα. Η AUSTRIACARD, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της γεωγραφικής επέκτασης της δραστηριότητας της, αποδεικνύει ενεργά τη δέσμευσή της υλοποιώντας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα μια σημαντική επένδυση.
Με τη γεωγραφική επέκταση της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας και στην αγορά των Η.Π.Α. και του Καναδά, η AUSTRIACARD συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των  έξυπνων καρτών σε παγκόσμιο επίπεδο”, δήλωσε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AUSTRIACARD HOLDINGS.

Keywords
Τυχαία Θέματα