Νέα καταστήματα και προϊόντα από τον ΘΕΣγάλα

17:28 6/9/2016 - Πηγή: BankWars

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, σε λιγότερο από ένα χρόνο από την είσοδό του στην αγορά της Αθήνας, προχωράει σε νέα επέκταση των καταστημάτων του στην Αττική, στην προσθήκη νέων προϊόντων στους αυτόματους πωλητές καθώς και στην υλοποίηση της συμφωνίας για τη διανομή προϊόντων του σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η είσοδος του ΘΕΣγάλα στην αγορά της Αθήνας

σηματοδότησε την εφαρμογή του στρατηγικού πλάνου του Συνεταιρισμού στη βάση δύο πυλώνων: στη δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα, έτσι ώστε να αυξάνεται η γεωγραφική κάλυψη διάθεσης των προϊόντων του και στη μετατροπή των καταστημάτων του σε μικρές γαλακτοκομικές γωνιές, 24ωρης λειτουργίας, στις γειτονιές της πόλης.

Σήμερα, ο ΘΕΣγάλα διαθέτει ένα δίκτυο 52 καταστημάτων, 19 στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα ξεπεράσουν τα 70 τους επόμενους μήνες, με τη νέα επέκταση του δικτύου στην Αθήνα, που θα περιλαμβάνει περισσότερα από 35 σημεία πώλησης. Η κίνηση αυτή του Συνεταιρισμού έρχεται να καλύψει την πολύ μεγάλη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού της Αθήνας, που προσέδωσε μια νέα δυναμική στον ΘΕΣγάλα.

Παράλληλα, κατά το τελευταίο έτος, τα καταστήματα του ΘΕΣγάλα διαθέτουν στους καταναλωτές, πέρα από το φρέσκο συνεταιριστικό γάλα, κίτρινο και λευκό τυρί, σοκολατούχο γάλα, στραγγιστό γιαούρτι και σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο το κρεμώδες τυρί, με παραδοσιακή γεύση και χαμηλά λιπαρά, το Ανωτύρι.

Περιορισμένες ποσότητες των προϊόντων ΘΕΣγάλα θα είναι διαθέσιμες μέσω της αλυσίδας λιανικής COOP,σε μικρές πόλεις, όπου δεν μπορεί, λόγω πληθυσμιακών χαρακτηριστικών, να εγκατασταθούν καταστήματα ΘΕΣγάλα. Η πρώτη διάθεση προϊόντων από την αλυσίδα COOP θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα σε μικρές πόλεις της Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος Δ.Σ του Συνεταιρισμού Θανάσης Βακάλης σημείωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την επέκτασή μας και υλοποιούμε τον βασικό μας στόχο που είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα από 100% φρέσκο γάλα από τις φάρμες μας. Τα καταστήματά μας είναι πλέον οι γαλακτοκομικές γωνιές στις γειτονιές της πόλης. Ευελπιστούμε ότι με τη νέα επέκταση θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερες γειτονιές και καταναλωτές».

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Σήμερα αξιοποιεί περίπου το 25% της παραγωγής του για την προμήθεια των αυτόματων πωλητών και την παραγωγή των προϊόντων του. Αποτελεί τον πλέον πρότυπο Συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στη Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά απευθείας στους καταναλωτές το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα παρασκευάζονται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα