Ν. Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες

«Το ζήτημα της σημερινής μέρας είναι να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες», ανέφερε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης εν όψει της σύσκεψης των τριών αρχηγών, διαμηνύοντας πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν κάνει ούτε βήμα πίσω» σε θέματα σεβασμού των δημοκρατικών θεσμών.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές,

αλλά η χώρα δεν τις χρειάζεται. Πρέπει ο πρωθυπουργός να καταλάβει ότι πρέπει να βρεθεί ένα πλαίσιο συμφωνίας που να μη βάζει τη χώρα σε κίνδυνο. Μην παίζουμε με τη χώρα. Το έκαναν 2,5 χρόνια με τις φθηνές αντιμνημονιακές ρητορείες, μη το ξαναθυμηθούμε», σχολίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Υποστήριξε ακόμη ότι «το ζήτημα έχει ξεφύγει από το στενό πλαίσιο της ΕΡΤ» και πλέον είναι θέμα δημοκρατίας για τον τόπο, κάτι που όπως είπε, δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Ανδρουλάκης χαρακτήρισε «ψευδές» το δίλημμα «εκσυγχρονισμός ή δημοκρατία», υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν έχει ρίξει ποτέ καμία κυβέρνηση». Αντιθέτως, όπως είπε, η ΝΔ ήταν «το αντιμνημονιακό κόμμα που επί δύο χρόνια φρέναρε όλες τις μεταρρυθμίσεις στον τόπο».

«Εμείς θέλουμε μια μεγάλη μεταρρύθμιση στην ΕΡΤ, στον δημόσιο τομέα, όπως θέλει και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ουδείς υποστηρίζει ότι τα πράγματα πρέπει να μείνουν σε ακινησία», πρόσθεσε.

Τόνισε ωστόσο ότι αυτό πρέπει να γίνει «με ζωντανό το σήμα της ΕΡΤ», με κοινοβουλευτική πλειοψηφία και «όχι αυτές τις τσαπατσουλιές»

Keywords
Τυχαία Θέματα