Motor Oil: Ενέκρινε η Γ.Σ. τη συμφωνία για την Tallon
Ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Motor Oil τη συμφωνία για την απόκτηση της Tallon και τις αλλαγές στον εταιρικό σκοπό του ομίλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Σύμφωνα με την ενότητα 4.1.3.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε την 24η Οκτωβρίου 2018 στις 12:30 στο Ξενοδοχείο Athens Plaza, Πλ. Συντάγματος και παρέστησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 86.507.446 μετοχές (78,09% του μετοχικού κεφαλαίου).
Ενεκρίθησαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά θέμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του Ν. 3884/2010, παρουσιάζονται κατωτέρω:
Θέμα 1: Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνελεύσεως σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κωδικοποιημένου Νόμου 2190/1920 για την: α) σύναψη Συμφωνίας Μετόχων (Shareholders’ Agreement) και τυχόν άλλων συμφωνιών μεταξύ της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., της εδρεύουσας στην Κύπρο εταιρείας Zencharm Holdings Limited και άλλων συμβαλλομένων μερών, με την οποία συμφωνούνται οι όροι και συμφωνίες λειτουργίας και διοίκησης της εδρεύουσας στην Αγγλία εταιρείας Tallon Commodities Limited, β) σύναψη με την ως άνω εταιρεία Zencharm Holdings Limited κα με άλλα συμβαλλόμενα μέρη του καταστατικού της ως άνω εταιρείας Tallon Commodities Limited.
Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 86.507.446, αριθμός ψήφων υπέρ: 72.758.712 (84,11% των εκπροσωπουμένων μετοχών), κατά: 12.759.605 (14,75% των εκπροσωπουμένων μετοχών), αποχή: 989.129 (1,14% των εκπροσωπουμένων μετοχών).
Θέμα 2: Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνελεύσεως σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για την: α) σύναψη Συμφωνίας Μετόχων (Shareholders’ Agreement) και τυχόν άλλων συμφωνιών μεταξύ της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., της εδρεύουσας στην Κύπρο εταιρείας Zencharm Holdings Limited και άλλων συμβαλλομένων μερών, με την οποία συμφωνούνται οι όροι και συμφωνίες λειτουργίας και διοίκησης της εδρεύουσας στην Σιγκαπούρη εταιρείας με την επωνυμία Tallon PTE LTD, β) σύναψη με την ως άνω εταιρεία Zencharm Holdings Limited και με άλλα συμβαλλόμενα μέρη του καταστατικού της ως άνω εταιρείας Tallon PTE LTD.
Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 86.507.446, αριθμός ψήφων υπέρ: 72.758.712 (84,11% των εκπροσωπουμένων μετοχών), κατά: 12.759.605 (14,75% των εκπροσωπουμένων μετοχών), αποχή: 989.129 (1,14% των εκπροσωπουμένων μετοχών).
Θέμα 3: Τροποποίηση του ‘’Άρθρου 3 – Σκοπός” του Καταστατικού της Εταιρείας – διεύρυνση του εταιρικού σκοπού
Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 86.507.446, αριθμός ψήφων υπέρ: 76.312.477 (88,21% των εκπροσωπουμένων μετοχών), κατά: 9.165.840 (10,60% των εκπροσωπουμένων μετοχών), αποχή: 1.029.129 (1,19% των εκπροσωπουμένων μετοχών).
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Πέθανε ο «Χρήστος» του «Ρετιρέ», Νίκος Κουρός
- Ποια επαγγέλματα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα
- Δώδεκα μήνες φυλακή για το ρολό ταμειακής στον Γκαρσία
- Τραπεζικό ντεμαράζ στο Χρηματιστήριο με οδηγό τις τράπεζες
- Υπ. Δικαιοσύνης: "Κοινή λογική" η υποχρεωτική καταγραφή μετρητών και τιμαλφών
- Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε το κτήριο όπου στεγάζεται το CNN
- Πότε κλείνει οριστικά το Mega
- Πώς η Uber έχτισε μια μυστική αυτοκρατορία εστιατορίων
- Άρχισε η αναφύτευση της λεωφόρου Μαραθώνος με πρωτοβουλία του CSR HELLAS
- Eurobank: Εντάχθηκε στην παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακού εμπορίου we.trade
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις BankWars
- Ξεπέρασαν τα 6 δισ. τα φέσια του Δημοσίου τον Αύγουστο – Αυξήθηκαν κατά 2 δισ. σε δύο μήνες
- Εγγύηση ΕΚΟ και στο υγραέριο κίνησης
- Οριακές μεταβολές στη Wall, στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα
- ΕΧΑΕ: Φορολογικό πιστοποιητικό χωρίς επιφύλαξη για τη χρήση 2017
- Motor Oil: Ενέκρινε η Γ.Σ. τη συμφωνία για την Tallon
- Τελευταία Νέα BankWars
- Motor Oil: Ενέκρινε η Γ.Σ. τη συμφωνία για την Tallon
- Ξεπέρασαν τα 6 δισ. τα φέσια του Δημοσίου τον Αύγουστο – Αυξήθηκαν κατά 2 δισ. σε δύο μήνες
- ΕΧΑΕ: Φορολογικό πιστοποιητικό χωρίς επιφύλαξη για τη χρήση 2017
- Οριακές μεταβολές στη Wall, στο επίκεντρο τα εταιρικά αποτελέσματα
- Εγγύηση ΕΚΟ και στο υγραέριο κίνησης
- Κανονικά στις 25 Οκτωβρίου η καταβολή του Ε.Φ.Κ. στο κρασί
- ΗΠΑ: «Υποπτα πακέτα» έξω από τα σπίτια των Κλίντον και Ομπάμα
- CRI – Eκδήλωση “Responsible Business in Europe – maximizing the impact of your strategy”
- ΚΙΝΑΛ: Διαφάνεια για τους πάντες και παντού χωρίς καμιά εξαίρεση
- Ανοιξε ο Φάκελος της Κύπρου – Διαβάστε όλα τα απόρρητα έγγραφα
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Ο Κουβέλης ευχαρίστησε τους Νοτιοκορεάτες για τη στήριξη στους Έλληνες κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού
- Motor Oil: Εγκρίθηκε από την ΓΣ η απόκτηση μεριδίου μετοχών της Tallon
- Ο Δανός Γενς Μάε θα διευθύνει το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
- Vodafone IoT Conference στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
- Βέλγιο: Πολιτική αντιπαράθεση για τα F-35
- Ν. Παρασκευόπουλος: Μηδαμινό το ποσοστό αποφυλακισθέντων που υποτροπίασε
- Spec για την τουριστική προβολή του Βόρειου Έβρου
- Motor Oil: Ενέκρινε η Γ.Σ. τη συμφωνία για την Tallon
- Ανιχνεύοντας μετεωρίτες με τη NASA στην Ανταρκτική
- «Δεν υπάρχει κρίση στην Ιταλία»