Μεγάλη τουριστική επένδυση στη Λήμνο

Η Ζonirο Α.Ε. και η «Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών», ανακοινώνουν την από κοινού ανάπτυξη παραθαλάσσιου ακινήτου 800 στρεμμάτων, στο Δήμο της Νέας Κούταλης, στη θέση Φακός, της Νήσου Λήμνου που ανήκει στην εταιρεία «Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών».

H Zoniro είναι η παγκόσμια πλατφόρμα πολυτελούς ανάπτυξης της εταιρίας Dolphin Capital Investors

– μία από τις κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες στην ανάπτυξη resorts σε αναδυόμενες τουριστικές αγορές και ιδιοκτήτρια του Amanzoe, Nikki Beach Resort & Spa, και πολλών άλλων υπό ανάπτυξη projects στην Ελλάδα.

Η «Ηλίας Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών», στην 42χρονη πορεία της έχει επιδείξει αρτιότητα και πρωτοτυπία σχεδιασμού, με διεθνές και ελληνικό πελατολόγιο, εστιάζοντας σε επαγγελματικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών. Ο αείμνηστος Ηλίας Μπαρμπαλιάς, ιδρυτής της ομώνυμης επιχείρησης και ένας από σπουδαιότερους Έλληνες δημιουργούς και developers, απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο, αφήνοντας όμως τα ηνία στα 3 παιδιά του, Γιώργο, Ελένη και Φωτεινή, τα οποία συνεχίζουν δυναμικά και διευρύνουν το όραμά του.
Η Λήμνος, 8ο σε μέγεθος νησί στην Ελλάδα, είναι ένα εντυπωσιακό ηφαιστιογενές νησί με πολλούς αρχαιολογικούς θησαυρούς, τοπικά οικοσυστήματα και υπέροχες παραλίες. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας και άρτιο οδικό σύστημα, λόγω της στρατηγικής της σημασίας. Η Λήμνος, που βρίσκεται απέναντι από τα τουρκικά παράλια, διαθέτει όλες τις προοπτικές για ανάπτυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα