ΜΑΝΤΟΝΑ: Πρώτη στη λίστα Forbes με τις υψηλότερα αμειβόμενες τραγουδίστριες

Με κέρδη ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων, η Madonna κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις υψηλότερα αμειβόμενες τραγουδίστριες, ξεπερνώντας Lady Gaga και Taylor Swift.

Μεγάλο μέρος των κερδών της Madonna – από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο

του 2013 – προήλθε από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «MDNA» και από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες (πωλήσεις αρώματος, ειδών ρουχισμού κ.ά.).

Η Lady Gaga ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με την περσινή της κατάταξη, παρότι η τελευταία της τουρνέ τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματίσει λόγω του τραυματισμού της.

Στην τρίτη θέση, συναντάμε την τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Taylor Swift, με 55 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος προήλθε από τις πωλήσεις του επιτυχημένου άλμπουμ της με τίτλο «Red». Η 24χρονη ερμηνεύτρια υποχώρησε μια θέση στη λίστα, καθώς πέρυσι ήταν δεύτερη.

Η 32χρονη Beyonce βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 53 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η 44χρονη Jennifer Lopez συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, με απολαβές ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Forbes συνέταξε τη λίστα, έπειτα από προ – φόρου εκτίμηση των εισοδημάτων, με βάση τις πωλήσεις ρεκόρ σε εισιτήρια για συναυλίες, περιοδείες, πωλήσεις εμπορευμάτων κ.ά..

Η δεκάδα του Forbes

1. Madonna (125 εκ. δολ.)
2. Lady Gaga (80 εκ. δολ.)
3. Taylor Swift (55 εκ. δολ.)
4. Beyonce (53 εκ. δολ.)
5. Jennifer Lopez (45 εκ. δολ.)
6. Rihanna (43 εκ. δολ.)
7. Katy Perry (39 εκ. δολ.)
8. Pink (32 εκ. δολ.)
9. Carrie Underwood (31 εκ. δολ.)
10. Mariah Carey (29 εκ. δολ.)
Nicki Minaj (29 εκ. δολ.)

Original article: ΜΑΝΤΟΝΑ: Πρώτη στη λίστα Forbes με τις υψηλότερα αμειβόμενες τραγουδίστριες.

Keywords
Τυχαία Θέματα