Λοβέρδος για Novartis: «Απάνθρωπος και προστάτης των κουκουλοφόρων ο Τσίπρας»

Πλεκτάνη, χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στη δικογραφία της Novartis, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα«απάνθρωπο», «προστάτη των κουκουλοφόρων» και «ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει πολιτικά η Μεταπολίτευση».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση όπου εγκρίθηκε

η κυβερνητική πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, εξαπολύοντας επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον για “χειραγώγηση” και “παρέμβαση” στο έργο της Δικαιοσύνης: «Έχουμε έναν πρωθυπουργό που δηλητηρίασε με μίσος τον λαό για να εκλεγεί. Χαρακτήρισε διεφθαρμένους τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους από την αρχή, πριν καν διαβιβαστεί ο φάκελος στη Βουλή. Το ενορχήστρωσε και το χρησιμοποίησε ως όπλο κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτή είναι η τακτική του εδώ και χρόνια».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένας από τους δέκα πολιτικούς που εμπλέκονται στην επίμαχη δικογραφία, ισχυρίστηκε ότι στόχος του πρωθυπουργού δεν είναι η διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά να δημιουργήσει για κάποιους μήνες προβλήματα στους πολιτικούς του αντιπάλους: «Δεν τους νοιάζει τι θα γίνει στο τέλος. Σκοτίστηκαν. Τους νοιάζει να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αντιπολίτευση. Προσπαθούν αν δημιουργήσουν ένα θέμα για να ξεπεραστεί το προηγούμενο, το οποίο φθάνει σε αδιέξοδο ».

«Ο Τσίπρας είναι μια νέα κατηγορία πολιτικών, που χαρακτηριστικό τους είναι η απανθρωπιά. Τσαλαπατάει πολιτικούς αντιπάλους. Οφείλω να σεβαστώ την ιδιότητά του, αλλά ως φυσικό πρόσωπο δεν τον σέβομαι. Είναι ό, τι χειρότερο έχει αναδείξει πολιτικά η Μεταπολίτευση», πρόσθεσε.

«Αυτός ο άνθρωπος πρόκοψε με δηλητήριο και μίσος. Λειτουργεί ως αρχισυμμορίτης. Να έρθουν στη Βουλή οι προστατευόμενοι μάρτυρες», υπογράμμισε και όπως είπε σήμερα θα ζητούσε από την Εισαγγελία το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα