ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Θα καταθέσει στην προανακριτική…αλλά μέσω υπομνήματος

15:31 5/4/2013 - Πηγή: BankWars

(upd)Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου επιβεβαίωσαν την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πρώην πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, χωρίς, ωστόσο, να αναφερθούν στο περιεχόμενο της συνομιλίας.

Δεν επιβεβαίωναν, όμως, όσα φέρεται να είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης

σχετικά με τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, απαντώντας σε ερώτηση τι θα πράξει ο πρώην πρωθυπουργός αν προσκληθεί από την Επιτροπή να καταθέσει, τόνιζαν ότι ο κ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να αποστείλει υπόμνημα.

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το bankwars, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, o οποίος βρίσκεται στην Αμερική, είχε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, προκειμένου να τον καλέσει να καταθέσει στην Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη.

Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε θετικός, σημειώνοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταθέσει, αλλά διευκρίνισε ότι αν οι υποχρεώσεις του στην Αμερική δεν του επιτρέψουν να παρουσιαστεί ο ίδιος, τότε θα καταθέσει υπόμνημα προς τα μέλη της Προανακριτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα