Κύπελλο Ελλάδος – Ημιτελικός: Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ απόψε (19:00)

12:38 2/4/2014 - Πηγή: BankWars

Με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αναμετρώνται απόψε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης (19:00, OTE Sport 1).

Και για τις δύο ομάδες το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα,

ενώ έφτασαν κοντά στη συμμετοχή στους «8» του Champions League. Πλέον εκείνο που επιθυμούν να είναι να κάνουν το νταμπλ για τρίτη συνεχόμενη φορά, ισοφαρίζοντας την επίδοση της δεκαετίας του ’50.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» και να δώσουν «απαντήσεις» για το 4-0 στο Καραϊσκάκη πριν από πέντε μήνες στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Γενικώς η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, κατακτώντας το Κύπελλο και να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

ΟΣΦΠ: Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Εντινγκά, Μανιάτης και Τσόρι. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κάμπελ, Πέρες και στην κορυφή ο Βαλντές.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σάλιακας, Σάμαρη, Σαβιόλα και Βούρος. Εκτός έμειναν ο Βέργος και ο Σέποβιτς.

ΠΑΟΚ: Κάτω από τα δοκάρια θα εχει τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τον Κατσουράνη και τον Νάτχο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Σπυρόπουλος, Νίνης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι τραυματιες Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ και Χούσεν, όπως και τους Κατσικά, Γεωργιάδη, Μαντούρο, Μάρτενς, Πόζογλου και Ολίσε.

Original article: Κύπελλο Ελλάδος – Ημιτελικός: Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ απόψε (19:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα