Κ. Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα της ΝΔ η προσέλκυση επενδύσεων

Προτεραιότητα για τη ΝΔ αποτελεί η προσέλκυση επενδύσεων, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψη στον Ασπρόπυργο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε την εταιρεία logistics και μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων και θέσεων απασχόλησης.

«Ήρθα στον Ασπρόπυργο, στην εργατούπολη της δυτικής Αθήνας, μία περιοχή, η οποία δυστυχώς βιώνει τις επιπτώσεις της τραγικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι πρώτο μέλημα του κόμματός του είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θα ωφελήσουν τους άνεργους, που είναι οι πραγματικοί αδικημένοι από την κυβερνητική πολιτική.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι ο Απρόπυργος έχει σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητες για να δρομολογήσει νέες επενδύσεις σε υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση της έκτασης στο Θριάσιο θα δημιουργήσει πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης. «Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα, περισσότερο απο ποτέ. Αυτή είναι η πολιτική αλληλεγγύης, την οποία θα εξακολουθήσει να υπερασπίζεται η δική μας παράταξη» επεσήμανε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις, τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της logistics και την επιμονή της κυρίως σε ελληνικά προϊόντα και τόνισε: «Για να υπάρξει ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθεί η φορολογία στις επιχειρήσεις». Ακόμη, ανέφερε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, παγκοσμίως, η οποία ασχολείται με διεθνεις μεταφορές, αποθήκευση και διανομή εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων και με έδρα τον Ασπρόπυργο διακινεί προϊόντα σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, με κάθε μέσο.

Keywords