Η KLEEMANN στην World Elevator and Escalators Exhibition της Σαγκάης

13:02 5/5/2018 - Πηγή: BankWars

Η KLEEMANN συμμετέχει στην World Elevator and Escalators Exhibition, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανελκυστήρων παγκοσμίως. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 8 Μαΐου έως την Παρασκευή 11 Μαΐου, στο National Exhibition and Convention Center της Σαγκάης,

στην Κίνα.

Η εταιρεία έχει επιλέξει εκθέματα προηγμένης τεχνολογίας και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς και είναι εναρμονισμένα με την οδηγία ΕΝ 81.41.

Σε περίπτερο 351 τετραγωνικών μέτρων, θα παρουσιαστούν δυο κινούμενα εκθέματα ανελκυστήρων και τρεις θάλαμοι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Maison T Plus SP, μία κομψή και πρακτική πρόταση με κορυφαίο design και εύκολη εγκατάσταση, που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση ή σχέδιο. Eξίσου σημαντικό έκθεμα είναι και ο Atlas RL SP, ένας μηχανικός ανελκυστήρας, – ιδανικός για εμπορικά και δημόσια κτίρια, κατάλληλος για ονομαστικά φορτία έως 1000 κιλά, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Στον ίδιο χώρο, η εταιρεία θα παρουσιάσει και τρεις θαλάμους με ενσωματωμένα διακοσμητικά στοιχεία της Κινέζικής παραδοσιακής κουλτούρας από τη σειρά KLEEMANN Design, με την υπογραφή του παγκοσμίου κύρους βιομηχανικού σχεδιαστή, Ανδρέα Ζαπατίνα.

Επιπλέον, η KLEEMANN θα παρουσιάσει την εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experience, με την οποία, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν ψηφιακά σε 4 σημαντικά έργα της KLEEMANN και να νιώσουν την εμπειρία μετακίνησης σε αυτούς τους ανελκυστήρες. Τον ειδικό 17tn θάλαμο στο Κρεμλίνο της Μόσχας, στη Ρωσία, τον ειδικό πανοραμικό θάλαμο του μουσείου Mary Rose στο Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ειδικό θάλαμο στην πλατφόρμα Oil Rig στη Νορβηγία και το θάλαμο design by Αndreas Zapatinas που βρίσκεται στον Πύργο της KLEEMANN.

Τέλος, εταιρικά βίντεο της KLEEMANN και βίντεο από την Ελλάδα θα προβάλλονται, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο «αμφιθέατρο», εντός του περιπτέρου της εταιρείας, αποσκοπώντας σε μία «εικονική» ξενάγηση στις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και στην ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα