everest: Απόλαυση πρωινού – καφέ σε 3’ με ασφάλεια στο αυτοκίνητό μας – Επένδυση στην ποιότητα των υπηρεσιών

Στην εποχή του κορωνοιού οι επιχειρήσεις έχουν βρει ή ψάχνουν νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες τους.

Και όποιες πραγματικά νοιάζονται για την εξυπηρέτηση, την ασφάλεια και την ποιοτική σχέση διαρκείας, επένδυσαν στο προσωπικό τους και σε γνώση και πέτυχαν τον καλύτερο συνδυασμό για τις συνθήκες που βιώνουμε και τις προκλήσεις που προκύπτουν.

«Ever» από αυτά που γνωρίζουμε μέχρις στιγμής, αλλά και πρωτιά στην αγορά εστίασης, καφέ και snacking, η νέα «επινόηση» των Everest.

Ευελιξία

και ευκολία με την νέα «επινόηση» των everest, την παραλαβή “on the road”

Δευτέρα πρωί στον δρόμο με κίνηση. Έχω αργήσει στα ραντεβού μου, αλλά το μόνο που ειλικρινά σκέφτομαι είναι η πρώτη, αυτή, γουλιά καφέ της ημέρας.

Τι κάνω;

-Πατάω γκάζι για να φτάσω γρηγορότερα; Η κίνηση δεν μου το επιτρέπει.

-Ψάχνω κάπου να παρκάρω, να βγω με μάσκα, να μπω σε καφέ, να παραγγείλω και να μπω στη σειρά μου να πληρώσω;  Αγχώνομαι και που το σκέφτομαι.

Αυτός ο «ταλαιπωρημένος» καφές θα μου δημιουργήσει την ανάγκη και για…λεξοτανίλ.

Να όμως, που βρέθηκε κάποιος που με σκέφθηκε!  Και μου βρήκε τη λύση για τη μικρή μου απόλαυση στο ξεκίνημα της ημέρας…

Πολύ απλά, μπαίνω στο everest app ή στο www.everest.gr και παραγγέλνω take-away “on the road” το αγαπημένο μου πρωινό: Καφές 100% Superior Arabica και κουλούρι γαλοπούλα-Philadelphia.

Φτάνω έξω από το κατάστημα που έχω επιλέξει για παραλαβή, πατάω το κουμπί «Έφτασα» και σε λίγα μόλις λεπτά, ο υπάλληλος μου φέρνει την παραγγελία στο παράθυρο του αυτοκινήτου μου!

Με τον νέο τρόπο παραλαβής «everest on the road» αποφεύγω  τον συνωστισμό, τη μάσκα που πρέπει να φορέσω αν θα έβγαινα για να παραγγείλω, την καθυστέρηση αλλά και την ανταλλαγή χρημάτων. Οι συναλλαγές γίνονται ανέπαφα online μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής μου κάρτας.

Δοκιμάζοντας την νέα  υπηρεσία «everest on the road» μέχρι τις 23/10, τα everest θα μου προσφέρουν δωρεάν τον καφέ στην πρώτη μου παραγγελία!

Επίσης, με όλες τις «On the Road» παραγγελίες μου μαζεύω και πόντους (bites) και διεκδικώ μεγάλα δώρα τεχνολογίας και διασκέδασης που προσφέρει το πρώτο πλήρως ψηφιοποιημένο και απόλυτα προσωποποιημένο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης των Everest, Bite Club.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα