ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Έρχεται κραχ στην Wall Street – Οι μετοχές θα πέσουν 20% μέχρι το τέλος του 2013

14:09 9/8/2013 - Πηγή: BankWars

Ο διάσημος επενδυτής Μαρκ Φαμπέρ και συγγραφέας του «The Gloom, Boom & Doom Report» προειδοποιεί τους επενδυτές: Να προετοιμάζεστε για χρηματιστηριακό κραχ αντίστοιχο με εκείνο του 1987, με πτώση της τάξεως του 20% μέχρι τα τέλη του 2013!

«Το 1987 είχαμε ένα πολύ ισχυρό ράλι, αλλά τα κέρδη και τότε δεν είχαν ενισχυθεί ουσιαστικά και η αγορά έγινε υπεραγορασμένη» δήλωσε ο Μάρκ Φαμπέρ μιλώντας στο CNBC και συμπλήρωσε: «Το

τελικό ράλι μέχρι τις 25 Αυγούστου έγινε με μικρότερο αριθμό μετοχών να αγγίζει υψηλό 52 εβδομάδων. Με άλλα λόγια, η λίστα των μετοχών που βρίσκονταν σε νέα υψηλά, συρρικνωνόταν».

Ο Μαρκ Φαμπέρ, σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, που ο S&P 500 βρέθηκε σε νέο ρεκόρ, μόλις 170 εταιρείες άγγιξαν νέο υψηλό 52 εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι λιγότερες μετοχές καθοδηγούν το δείκτη υψηλότερα. «Ο μόνος τρόπος για να ανέβει η αγορά είναι εάν οι 10 ή 50 μετοχές που είναι πολύ δυνατές μπορούν να οδηγήσουν υψηλότερα όλη την αγορά, ενώ όμως, η πλειονότητα των μετοχών έχουν ήδη πιάσει κορυφή» δηλώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα