Έκρηξη σε κτίριο δίπλα σε σχολείο κοντά στην Ρώμη

Εκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε κτίριο στην πόλη Rocca di Papa κοντά στη Ρώμη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άτομα εκ των οποίων τα τρία είναι παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ένα από τα παιδιά φέρει σοβαρά τραύματα και έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

#Esplosione a Rocca di Papà , fuga di gas @ilmessaggeroit @SkyTG24 @MediasetTgcom24 @Agenzia_Ansa @repubblica @RaiNews @tg2rai @RDS_official

@rtl1025 @Adnkronos @Agenzia_Italia pic.twitter.com/QxqrcRSwxn

— DUNDAR KESAPLI (@DUNDARKESAPLI) June 10, 2019

Η έκρηξη πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου και είχε ως συνέπεια να καταρρεύσει τμήμα της πρόσοψης του τριώροφου κτιρίου.

Τα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το κτίριο που σημειώθηκε η έκρηξη, ενώ πηγές αναφέρουν ότι θραύσματα γυαλιού που εκτοξεύθηκαν από την έκρηξη τραυμάτισαν τα παιδιά.

Esplosione in un palazzo vicino a Roma a #RoccaDiPapa, un bimbo ferito grave. La causa è probabilmente una fuga di gas #ANSAhttps://t.co/ZPozOrKhmk

— Agenzia ANSA (@Agenzia_Ansa) June 10, 2019

Σπίτια κοντά στο σημείο, αλλά και κοντά στο τοπικό δημαρχείο, έχουν εκκενωθεί και η περιοχή έχει σφραγιστεί, σύμφωνα με πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα